Jména si notoricky nepamatuju, ale třeba v podstatě každá, do které investoval Hoffmann.
Já zas vůbec nesleduju, kdo do čeho v našem malým rybníčku investuje a ani nevím, kdo je Hoffmann. Tak zkus třeba ty čtyři firmy popsat - ideálně tak, aby se podle toho popisu daly vygooglovat. Co je jejich produkt? Jak je velký tým a z jakých lidí se skládá? Co je na té práci "ueberzajimavé"? A kolik teda běžně platí?
mam 9000 na PERSONday, robim z hornych uhrov na zaprdenej dedine full remote do Australie a zivotne naklady mam asi 5000 mesacne ked sa snazim .... kto nerobi v tejto dobe full remote to posral
Přesně tak. Připočíst si ke mzdě ten výdělek z arbitráže cenové hladiny a obrovskou cenu benefitu krásného životního prostředí, to je podle mě ten pravý "vysoký příjem". Překvapuje mě, že si to tak málo lidí myslí.
Hele, Tralala, a nema to co delas takovou jednu nevyhodu, ze ti v te tvoji vesnici chce pravidelnde dat v sobotu vecer nekdo pres drzku? A kdyz delas full remote s cizojazycnyma lidma z jine kultury, tzn. si prakticky 8h denne uplne sam, nemas zadne kolegy se kteryma bysis zasel na pivo atp., nepozorujes na sobe nejake patologicke zmeny?
To jsou takový představy, cos nabral spíš někde z filmu, ne? Nebo možná z týdenního pobytu u babičky, když ti bylo šestnáct, ne? Pokud je ti přes třicet, tak bys byl asi trochu na hlavu, kdyby ses pral. Není důvod. A jedna z věcí, které se na vesnici fakt bát nemusíš, je, že bys byl sám. To je problém spíš ve městě
Opět konkrétní příklad z mýho života: včera jsem potkal před barákem Jeníčka, co provozuje hospodu, říkal, že má zítra akci "hamburgery". Paráda! Je to dobrej kuchař, su zvědavej, co vykouzlí. Původně jsme měli v plánu si dát večer panáka se sousedem, takže teď si před tím ještě dáme hambáč v hospodě a pokecáme i s někým jiným, páč tam nejspíš bude půl vesnice. To se mi hodí, potřebuju sledovat, jestli místní zelináři už teda mají ty kedlubny, nebo budou až za týden. Doufám, že se moc nezbořím, páč v neděli bude v hospodě mrtvo, tak se chci za Jeníčkem stavit probrat recept na domácí paštiku.
Takže asi tak, co se samoty týče