Tyhle věci na mě moc nefungují, zkoušel jsem to. Jedním z takových problémů které mám je že mě jakoby furt lehce tupě bolí hlava, jako když je člověk lehce ospalý, a to i po delším odpočinku. Dneska jsem šel spát ve 4 ráno a spal celých 8 hodin, přesto mě jakoby tlačí za očima, za krkem a na čele. Nejhorší je že vím že večer to bude lepší, prostě mi hrozně dlouho trvá než se proberu, navíc mě velmi často bolí i pohled do světla. Když jsem ještě dělal v open office tak tam byly takové zářivky, a i když byly žluté což jsme si před zařízením patra vymínili v dotazníku, tak zase dělaly hotspoty velmi intenzivního světla v zorném poli.
Prostě dívat se někam kde svítí zářivka a nebo ještě hůř malá "nouzová noční" žárovka mi způsobovalo intenzivní fyzickou (!) bolest v hlavě, jakoby někde v dutině nahoře za očima, tam kam se dělá lobotomie. Tohle se teda časem spravilo co jsem mimo kancly, když někam přijdu na pohovor tak už tu bolest necítím a můžu se do něčeho takového podívat, ale minimálně rok a půl mé oči takto reagovaly na světlo. Jako kdybych doslova cítil to světlo, podíval jsem se a jakoby mi začalo "žhnout v čele", prostě auvajs. Kolikrát mě taky rozbolela hlava tak, že jsem si opravdu přál aby mi někdo lobotomii udělal, paradoxně to vždycky bylo o víkendu kdy jsem nepil tolik kafe, normálně jsem si dělal tak 5 kafíček denně už proto že to byla taková pauzička pro nekuřáky. Při takové bolesti v hlavě jsem cítil vzadu za krkem tlukot srdce, pokáždé když bouchlo tak jsem cítil jak se krev dere do hlavy a následně mě píchlo v čele a za očima. Takže jsem třeba dvě hodiny ležel a snažil se dýchat co jemírněji a nehýbat aby srdce tlouklo pomalu, jinak mě čekalo peklo v podobě špendlíků za očima. Nakonec jsem se to naučil řešit malým kafem před spaním a nebo silným zeleným čajem, to spolu s ataralginem utlumí bolest, ale ne vždy, a nemůže se to pořád.