Jetbrains: zmizla run konfiguracia

hknmtt

• 147
    • Zobrazit profil
Jetbrains: zmizla run konfiguracia
« kdy: 08. 12. 2024, 14:21:58 »
Mam definovanych niekolko "run" skriptov pre rychle spustenie v terminali. Mam aj jednu hromadnu konfiguraciu(compound) ktora vola jednotlive definovane skripty. Mam ju aj ulozenu v projekte ako xml v "project.run" zlozke. Avsak z nicoho nic mi zmizla a nemozem ju spustit lebo nie je v zozname konfiguracii uz a neviem ju nijako naloadovat z tej zlozky. Proste ju musim vytvorit nanovo.

Neviete ci je mozne to nejak obnovit aby IDEcko vedelo robit s tou zlozkou? Lebo inak potom neviem na co to exportovalo do tej zlozky ked to po nejakej dobe(tyzdne) proste vyhodi zo zoznamu a "zabudne" na to kompletne.

Re:Jetbrains: zmizla run konfiguracia
« Odpověď #1 kdy: 10. 12. 2024, 05:22:57 »
Mas zalohu? Obnov ze zalohy…

alex6bbc

• 1 679
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 10. 12. 2024, 06:04:55 »

jsou 2 typy lidi, co zalohuji a ti kteri zacnou zalohovat.

hknmtt

• 147
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 10. 12. 2024, 09:41:54 »

Zalohu nepotrebujem. Ide mi len o to dostat ten config z tej zlozky znovu do IDE. Nejde o nejaky velky problem, je tam par riadkov skriptov ktore sa volaju. Ide mi skor o to zistit preco sa tak stalo a ako to z tej zlozky naloadovat, lebo potom nerozumiem preco to do nej IDE exportovalo v prvom rade(bola to len moznost, nie poziadavka).

« Odpověď #4 kdy: 10. 12. 2024, 09:55:30 »

« Odpověď #5 kdy: 10. 12. 2024, 12:42:16 »

Zalohu nepotrebujem. Ide mi len o to dostat ten config z tej zlozky znovu do IDE. Nejde o nejaky velky problem, je tam par riadkov skriptov ktore sa volaju. Ide mi skor o to zistit preco sa tak stalo a ako to z tej zlozky naloadovat, lebo potom nerozumiem preco to do nej IDE exportovalo v prvom rade(bola to len moznost, nie poziadavka).

Takze mame z krystalove koule uhodnout jake IDE pouzivas (verze), jaky system pouzivas, co jsi delal pred tim nez ten config zmizel, jak se ten config jmenuje... Good luck!

hknmtt

• 147
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 10. 12. 2024, 12:48:55 »
Tak problem som vyriesil presunom xmlka z tej project.run zlozky priamo do rootu a jetbrains ju zaregistrovalo. Napada ma, ze dovod preco IDEcko prestalo registrovat ten xml subor je ten, ze ta project.run zlozka bola pridana do gitignore. Nema to moc logiku, ale nic ine ma nenapada.