dobry den. Mam takovy problem s firefoxem, normalne ho otevru. Chci se prihlasit na email na seznamu, vyplnim udaje kliknu n aprihlasit se a nic nedeje, proste stranka zustava porad stejne a ja nejsem na emailu, rikam si pohoda, tak nejede seznam, tak se chci prihlasit na facebook a to same!! tak si o tom svem problemu chci neco najit na googlu a abych nemusel zadavat adresu do listy, tak si to napisu do vyhledavace googlu napravu vedle listy, napisu to tam, stisknu enter a nic. Pak jsme se chtel podivat na stranku, kterou si daval do zalozek, zalozky jsou pryc ani jedna stranka ktera tam byla. Historie je taky vymazana. Tak si rikam,ze se stalo neco s firefoxem. Chic se pripojit na icq pres Kopete a neni tam ani jeden kontakt. Jedine co tam je, je informace kliknutim pridate novy ucet?? ALe ja uz ucet asi tri roky mam :-D. Navic pokazdy kdyz zavru firefox a znovu ho otevru, taks e me pokazdy pta jestli chci otevrit tu stranku predtim nebo jestli chci zacit novou, na to jsem byl zvykly kdyz se to kouslo nebo jsem zavrel vic zalozek, ale nic takoveho to neni. Navic ve firefoxu nejde vracet zpet a ani vpred. Potrebuju pomoc na tohle jsem fakt lama! Mam Ubuntu 9.04 a Firefox 3.0.18. Navi ckdyz klinu na mista mezi aplikacemi a systemem, tak jsem tam mel hned okolo 7 moznosti (plocha, dokumenty, pocitac, mechaniky, atd.) ale ted tam jsou jenom mechaniky, plocha, pocitac a domovska slozka.