1. OpenOffice by tam daval jen blazen, kdyz uz roky je mainstream LibreOffice...
Takže analogicky, "Linux by tam dával jen blázen, když už roky je mainstream Windows..."
[...]
pokud je pozadovan otevreny OS, tak jsou Windows mimo, pokud je pozadovan otevreny(a udrzovany) office, tak jsou OpenOffice mimo, takze logicky z toho vychazi GNU/Linux + LibreOffice
Hlavne ze tobe dochazi sarkasmus.
ano, me dochazi, ale to tobe nedochazi ;-)
Děkuji, že jste nám vysvětlil jak propastný je rozdíl mezi těmito forky (nebo spíše fórky). Nalevo OpenOpice, napravo LibreOpice.
[...]
Předpokládám, že budou následovat řeči o tom jak BFU stejně 90% features MS Office nepoužívá a Libre Office argumenty ad-hominem "já jsem spokojenej", "mně to funguje", "používáme bez problémů" atd.
Rozdil mezi OpenOffice a LibreOffice je ten, ze pred mnoha lety OpenOffice upadal vyvoj(pod Oraclem), (komunitni)vyvojari se rozhodli o fork LibreOffice a tomu se venuji a prinesli do nej spoustu zmen jak ve funkci, podpory formatu, tak ve vzhledu (napr. kontroversi rozhrani ala Ribbon)
btw: kdyz uz ses ujetej na auta, tady mas
MSOffice a tady
Windows ;-)
To víš, když je někdo v sektě svědků tučňákových tak má odpověď na všechno. I když pro zbytek světa je to na hlavu :-)
a ty ses iOvce? nebo Wymytomozkous ? protoze si v dizkuzich vsimam ze nejvice fanatikou co maji odpoved na vse jsou uzivatele Apple nebo Windows kdyz pisou offtopic rady a nebo obecne o tom cemu nerozumej ;-)
Nevím, co tu řešíte - Windows je standard - lidi s tím umí.
[...] Pro 5 lidí bych se neobtěžoval přemýšlet, jestli těch pár směšných ušetřených stojí za to.
pred casem byl standard upalovat lidi na hranici, bylo to dobre? podobne je to s Windows, pokud kazdej bude radeji pouzivat spatnej(licence, uzavrenost, smirovani) OS protoze ho maji i ostatni tak se z toho spatneho kruhu nedostane...
predpokladam ze nejde o usetreni penez za 5 licenci, ale o to zvolit si otevrenost/stabilitu/kvalitu/upravitelnost/nesmirovanost/atd...