Na juniora za mě dobrý - laťka je, aby to fungovalo, a to jsi splnil.
Některý věci by ale šly udělat líp. Předesílám, že JS ani TS moc neznám, takže spíš z obecnýho pohledu:
- Je super, že máš test, ale chtělo by jich to víc.
- Interface s jednou implementací je zbytečná složitost, která nic nepřináší. Zvlášť pokud nejde interface i implementaci smysluplně pojmenovat (INěco nebo NěcoImpl se nepočítá), je to často známka toho, že interface nemá smysl. Klidně bych je všechny vyhodil.
- Palec nahoru za dependency injection, ale šla by použít víc. Například místo toho, aby si WebPageLoader vytahoval URL z globálního process.env, by to URL prostě měl dostat v konstruktoru. Stejně tak všechny ostatní použití process.env mimo main.ts
- Jak už zaznělo, StorageAdapter toho dělá moc. Do něj by měl lézt nejspíš už naparsovaný MeasureValue[] (btw proč ukládáš write_api_key? to působí docela divně). Větší smysl by to dávalo ve WebPageLoader nebo ideálně ještě v nějaké další krabičce, která zavolá WebPageLoader a naparsuje jeho výstup. Prostě něco jako "zdroj dat v příčetným formátu".
- Na testování věcí souvisejících s hodinama se mi osvědčilo místo přímýho vytváření Date a podobně mít interface TimeSource, který mi umí říct, kolik je hodin, a předávat ho v konstruktoru. V produkčním kódu tam dám skutečnou implementaci a v testu tam můžu strčit falešnou a nemusím používat mockovací knihovnu.