Docela mě fascinují myšlenky některých místních krutopřísných haxorů.
1) Case
WTF? To jako budu mít po stolem case, který nemám moc reálnou šanci stihnout wipnout?
2) Bezpečnost dat
Je krásné, jak tu někteří polemizují, jak zabránit fyzickému získání dat. O hodně jednodušší je se podívat na seznam zadních vrátek pro třípísmenkové agentury, trh se zero day a ty data si stáhnout.
3) "Ne"nástražné systémy
U tý kyseliny nezapomeňte na motorek se štětečkem, aby něco setřelo tu naleptanou vrtsvu

4) Napíchnutí el. obvodu
Haxor by asi koukal, kdyby mu přišli k psovi a prostě tu UPS připojili samcem do prázdné pozice. (Nebo jak už je zmíněno - naříznout kabel)
5) Náramky, optické závory, panic button - tyjo to je už jak z US filmu. S největší pravděpodobností to bude mít ten člověk do chvíle, než proleze závoru až půjde na záchod.
Nejlepší umístění panic button je tak, aby bylo jednoduše zmáčkutelné třeba kolenem. (Btw to měl známý kdysi takto PC, že když jsem u něj seděl, tak tlačítko napájení na case bylo přimo proti koleni .. po hodině jsem musel vytáhnout konektor z MB, potom ještě někdo měl jinou klávesnici a kde já jsem měl Delete, tak byla klávesa pro uspání

)
Ve výsledku si místní krutopřísnej haxor vymačká beďary, oholí si ty tři chlupy na tváři a nastartuje Havije ve win7 s kozatou bábou jako pozadí, pak půjde machrovat na soom, ale jen na chvíli, protože mu matka nakázala si uklidit pokojíček.