Chlapi díky, ale já bych to potřeboval do Windows, do kterých se připojuji přes VNC. Vím, že jsem to nenapsal, ale umístil jsem do této sekce.
Tak to máš smolíka pacholíka. Při připojení přes VNC / UltraViewer / TV / NoMachine se připojuješ ke konzoli, tedy stejně jako bys u toho seděl a tedy je vidět, co na monitoru děláš.
Pokud bys chtěl, aby aspoň nic vidět nebylo, musíš přes RDP, tedy to musí být Windows Pročka nebo Server, eventuálně přes registry ohnuté Home, aby ti server RDP fungoval (nedoporučuju, pokud fakt velmi dobře nevíš co děláš). V tom případě se to bude tvářit, jako by konzole byla zamčená, ale dokud budeš něco dělat, monitory budou svítit, i když zamčené.
Další možnost je (jak už tu bylo zmíněno) si ten stroj na práci pustit jako virtuálku. Na Pročkách / Serveru je nejjednodušším řešením HyperV, na Home edici VirtualBox. V obou případech pro připojení po síti potřebuješ buď virtuálce nastavit síťový adaptér tak, aby dostala vlastní IP adresu, nebo správně nakonfigurovat NAT virtuálního switche, aby ses na tu virtuálku dostal (což je podstatně snazší na VirtualBoxu), nebo si na ni nainstalovat SW pro dálkový přístup, který tě tam pustí přes veřejnou proxy (RealVNC / UltraViever / TeamViewer).
A samozřejmě otevřít příslušné porty na aplikačním firewallu.