Jde o upload dialog na HTML5 stránce v chrome 1xx. na bitport / filetransfer
Má prohlížeč/windows nebo něco mezi nebem a zemí tím limit na počet přenesených souborů přes Drag and Drop (HTML 5)? Protože z 700 souborů to jich přenese jen 413. Jsou v 20 složkách a podle všecho z každé složky křemíkový alzahaimmer ubral nějaké soubory.
Metoda kopírování byla v total commanderu Ctrl+B ("flattenizace" adresářové struktury: pro neznalé to v panelu vypíše seznam všech souborů v podsložkách jako kdyby dočasně byly v jedné) a následně přesun myší označených 413 souborů, protože:
přesunout složku / složky nejde / to samé při vyvolání systémového dialogu otevřít soubory
A nebo jde o chybu webové aplikace? On upload magicky skončil ale zůstalo to na 60%, ale prostě se nic nedělo. A v seznamu ty soubory nebyly. Ale když jsem se pokusil "přidat další soubory" tažením nebo přes to tlačítko, tak mi to napsalo soubor xxx.již byl nahráván(něco na ten způsob). Takže jako kdyby to vědělo, že to soubory má uploadovat. Pokud totiž proklikám jednu složku po druhé, tak se vloží do seznamu všechny a dokonce i nahrají. Třetí věc - nahrát 1000 souborů z jedné složky jsem nezkoušel.
Výpadek internetu nebyl.