Facebook Messenger se nepřipojí

MisoKB

Facebook Messenger se nepřipojí
« kdy: 18. 10. 2014, 12:47:40 »
Vcera som si aktivoval net od operatora a nejde mi pripojit sa cez facebook messenger aplikaciu. Stale pise, ze sa pripaja. Internet ide normalne, len tato aplikacia sa nevie pripojit. Neviete v com moze byt problem?
« Poslední změna: 20. 10. 2014, 10:47:08 od Petr Krčmář »

Lol Phirae

Re:Facebook Messenger sa neda pripojit
« Odpověď #1 kdy: 18. 10. 2014, 12:57:27 »
No to je hrůza. Konec světa se blíží!

MisoKB

« Odpověď #2 kdy: 18. 10. 2014, 13:05:57 »
Netyka sa to mna ale priatelkynej sestri. Takze asi tak :D. Ona si dala net kvoli messenger aplikacii :D

Jardaa

« Odpověď #3 kdy: 18. 10. 2014, 21:33:33 »
A po WiFi to jede normálně?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 19. 10. 2014, 10:00:43 »

Tady si nekdo dela pulky....

Jardaa

« Odpověď #5 kdy: 19. 10. 2014, 20:38:05 »

Tady si nekdo dela pulky....

Promiň ale půlky si nedělám :) Snažím se pouze pomoct. Problém by mohl být v mobilních datech - třeba DNS, co já vím a tím připojením přes WiFi by se to přece dalo zjistit. Původní tazatel psal pouze o mobilních datech, tak mě to tak napadlo. ;)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 19. 10. 2014, 21:29:07 »
Vazne? Kdyz jinak vsechno chodi?

Hmmm

« Odpověď #7 kdy: 20. 10. 2014, 09:23:59 »
Netyka sa to mna ale priatelkynej sestri. Takze asi tak :D. Ona si dala net kvoli messenger aplikacii :D
Aj keby to bolo pre teba, tak sa nemas tu komu za co ospravedlnovat.

Ale predpokladam, ze ide o mobilnu FB messenger aplikaciu, lebo desktopova bola vypnuta pred asi pol rokom alebo rokom a pol.

Tom10101101

Re:Facebook Messenger se nepřipojí
« Odpověď #8 kdy: 20. 10. 2014, 10:49:34 »
tyhle ty facebookove afery vsechny jen otravuji :)

ale vazne.. nahod ji tam nejaky XMMP klient a mas klid

« Odpověď #9 kdy: 20. 10. 2014, 11:05:58 »

To asi svou přítelkyni moc nepotěší... asi potřebuje originál FBmessenger....
--- léta jsem znal pouze Windows - pak jsem potkal Macbook - a chtěl jsem to taky -------
-- a tak mám Ubuntu ---------- Philips Freevents X52CZ Intel Core Duo CPU T2700 @ 2.33GHz x2, 2GB RAM,  500GB SSHD Seagate 8GB NAND,- Ubuntu 14.04LTS ---

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 20. 10. 2014, 16:10:59 »

Copak? Nabizi original FBmessenger nejake vyhody, jako napriklad reklamy?

Dzavy

« Odpověď #11 kdy: 20. 10. 2014, 16:25:10 »

Jo to urcite. Zaprve porad jeste neexistuje plnohodnotny a kvalitni XMPP klient co umi voice i video a zadruhe by v contact listu mela tak maximalne ajtaky. XMPP je sice technicky super protokol, ale komercne/marketingove uplne tragickej. Rozjet FBmessenger, Skype apod. je otazka par kliku a proste to funguje. To ze to pro nekoho neni dostatecne open source/hipster/antiMicrosoft/... - na to sere pes.

Marek_

« Odpověď #12 kdy: 20. 10. 2014, 16:41:25 »
xabber - chat funguje aj s facebookom, horšie je to s prijímaním správ počas offline / výpadku siete, sem-tam sa stane že správa nepríde a vy sa tak hráte na ignoranta čo neodpisuje.
Na tom telefóne skús prepnúť do režimu lietadlo a potom späť, mne takto šlo browsovať a xabber sa nevedel pripojiť, netuším prečo ale toto pomohlo.

« Odpověď #13 kdy: 20. 10. 2014, 16:44:55 »

Copak? Nabizi original FBmessenger nejake vyhody, jako napriklad reklamy?

Na rovinu, ten FBmessenger je tragédie, reklamy bych ještě zkousnul, ale to vtírání moc ne....
Ale bohužel pokud není jeho přítelkyně opensource pozitivní, tak na nějaké naše kecy sere.
Potřebuje mít to samé co má kamoška od vedle, a hlavně aby to bylo cool....
S uživateli většinou moc kloudná řeč není. Bohužel.
--- léta jsem znal pouze Windows - pak jsem potkal Macbook - a chtěl jsem to taky -------
-- a tak mám Ubuntu ---------- Philips Freevents X52CZ Intel Core Duo CPU T2700 @ 2.33GHz x2, 2GB RAM,  500GB SSHD Seagate 8GB NAND,- Ubuntu 14.04LTS ---

« Odpověď #14 kdy: 20. 10. 2014, 16:49:11 »
Rozjet FBmessenger, Skype apod. je otazka par kliku a proste to funguje. To ze to pro nekoho neni dostatecne open source/hipster/antiMicrosoft/... - na to sere pes.
Bohužel máš pravdu.
A horší je, že při jakémkoliv problému opensource tak i kdyby jinak to bylo skvělé tak uživatel řekne: "opensource je na hovno, nefunguje to" a nebude řešit, že mu ten klient nejede, protože vypnul WiFi, DATA, je mimo signál a nebo nejede někde nějaký server.... prostě chyba je v opensource.... "to FBmessengeru by se nestalo" pak slyším.

A proto to u uživatelů, kteří nejsou opensource pozitivní a nedokáží akceptovat, že občas něco nejede hned, opensource a náhrady za FB, Skype atd... nenabízím. Každý k tomu musí dojít sám.