Kdyz jsme uz u toho co treba ocenuji jeste na apple reseni - zpravy. Je jedno jestli poslu zpravu z iphone, tabletu, nebo macos, proste sednu a odeslu. U macos je podminka aby byl telefon v dosahu stejne wifi. Zpravy jsou od nejake posledni verze synchronizovany pres icloud (muzou), takze mam vsude historii zprav. Nebo me bavi detekce kontaktu ve zpravach. Prijde mi e-mail a detekuje to veci jako telefon, adresa, jmeno firmy atd a ja si to muzu rovnou ulozit. Nemusim zadat o vymenu kontaktu, proste me macos v tomhletom podporuje jako uzivatele. O kalendari kteri me upozorni ze je cas vyrazit na schuzku protoze cesta autem trva xx minut asi nema smysl mluvit, myslim ze tohle umi i android (nevim). Dalsi vec kterou ja treba pouzivam je synchronizace dokumentu a desktopu pres icloud. V praci typicky pracuji na imacu, doma na imacu, na cestach macbook. Neresim veci jestli jsem si zkopiroval nejakou posledni prezentaci nebo smlouvu. Just works. Ano, mohl bych si asi nainstalovat dropbox nebo cokoliv jineho a nejak to nakonfigurovat, ale proc bych to delal kdyz tohle just works? A tohle jsou proste ty drobnosti, ktere me setri cas.