SIM karta anonymně bez registrace

Re:SIM karta anonymně bez registrace
« Odpověď #30 kdy: 06. 01. 2026, 18:47:18 »
Vystačím si s tím, že budu mít nový přístroj a v něm simku nespárovanou s mým jménem. Je mi jasné, že existují způsoby, jak mě vypátrat, ale já primárně cílím na anonymitu v eshopech, webech co po mně chtějí při registraci číslo apod. Pro takové účely mi ta míra anonymity stačí.

Druhá část mojí otázky byla i k VISA/MASTER kartám. Máte nějakou zkušenost s předplacenými kartami? Nebo jiný způsob jak online platit na většině webů? Paypal, gpay nechci, protože je to prostě systémově sledovatelné. Ano, běžně je používám, ale v případě, že chci například donate dárek pro putina, nebo si koupit knihu o hackování nebo análdní dildo velikosti sloního chobotu, bych ocenil více anonimity.
Predevsim je treba v takovych shopech nenakupovat, sekundarne je takovy pozadavek nelegalni, pokud primo neslouzi tebou zvolenemu zpusobu objednani/doruceni. Eshp navic nesmi bez dalsiho takovy udaj vubec uchovavat, to uz je totiz i trestne.

Pasysafecad si muzes koupit na kazdy benzince. Treba. Pochopitelne predpokladam ze platit za to budes hotove.

Díky za reakci. No, obvykle to chce číslo pokud jde o jakýkoliv balíček, tj. prakticky vždy a je to v pořádku i v rámci GDPR. Takže prakticky každý náup.

Paysafecard dobrý, na nějakou drobotinu to zkusím. Pro nákupy bez registrace je to do 1200 Kč, pak už je třeba registrace. S tím bych se naučil žít, ale nepodporuje to každý obchod, takže je to další omezení. Ani dárek pro putina ani aliexpress ani alza. Nějaká VISA/MC by byla lepší. Klidně i zahraniční a za poplatek.

« Odpověď #31 kdy: 07. 01. 2026, 00:17:52 »
Na Windows (uvnitř QEMU+KVM) používám tohle, mohlo by pomoci. https://www.timesynctool.com/

« Odpověď #32 kdy: 16. 01. 2026, 22:35:09 »
Anonymni nikdy neni, protoze se to vse zase paruje na danou BTS treba v miste bydliste.
Tajne sluzby umi zjistit, pokud zachazime do extremu.
Musi to byt ale zajmava osoba.
Jinak policie sama jako takova, casto i s jejich technikou nezjisti viz dukazy z minulosti, hledali nebezpecne lidi, meli kamery i na rozpoznavani obliceju, nakonec nastesti je nekdo udal z obycejnych lidi.

Kluk vyhrozoval na youtube, ze provede zlocin, ze je panic, vsem to ukaze. Policie nekonala a strilel.

Reseni je nez vymyslet jen anonymni skrejvacky, proste se schovat vdavu  :)

I VPN je casto falesny pocit bezpeci, kreje treba kdyz neco stahnes, ale jinak te mohou vydat.

Anonym SIM ano kreje, kdyz treba budu chodit do bordelu a nechci aby to hned na prvni dobrou vedela manzelka, ihned to nekde bylo.
Nechrani to ale proti FBI nebo interpolu.

USA - budou nove vic lustrovat lidi pres socilani site kdo tam cestuje. Pokud mit danou sit nebude, to je reseni, ale proste ho jednoduse nevpusti. Tim to ukazuje, ze casem se budou pouzivat urcita hodnotici kriteria a parovat se to bude pres doklady.

Take se mi to nelibi, ale svoboda se utahuje.

IMEI - lze koupit i na to proste telefon, specialne tak, ale opet jak ho pouzivas v miste bydliste, tak nevim jak hodne je takova hracka pak anonymni  ;D
Staci zadat treba "Stealth Phone IMEI change buy" nebo XCell Dynamic IMEI V3.1  :)
« Poslední změna: 16. 01. 2026, 22:42:05 od ripper6 »

« Odpověď #33 kdy: 26. 01. 2026, 16:30:11 »
A take vidi kde se pohybujes, s kym si volas ...
Takze anonymne koupit nepouzity telefon a SIM, zavolat, vypnout, zahodit, zmizet. Samozrejme behem volani /datovani nemit nic, cim jsi identifikovatelny (zapnuty druhy telefon v kapse ...)

MP

« Odpověď #34 kdy: 26. 01. 2026, 18:48:51 »
Pred lety slo eterem zajimave povidani ze Slovenska o tom, kterak se dopidili vrahu Kuciaka. Zkuste pohledat.

Bylo tam vsechno - jednorazovy telefon, cerstve koupena SIMka, na SK se SIMka musi kupovat s obcanskou (tohle jim zaridil nic netusici spoluobcan, protoze kazda kacka dobra)... zadne navazani telefonatu, toliko prozvoneni jednorazoveho cisla zadavatele, ze je vse OK.

A stejne na ne analyzou dat z plosneho sberu informaci prisli (+ vcetne analyzy prujezdu aut).

Pred Systemem se schovate jedine tak, ze jeho vymozenosti nebudete pouzivat.
Ostatne, nic jako *skutecne* privacy by design v komercnim svete neexistuje.