Výběr desktopového prostředí

Re:Výběr desktopového prostředí
« Odpověď #45 kdy: 22. 03. 2014, 14:55:55 »
...
Když ti jsi Pavle tak fotogenický  ;D ;D 8) 8)

Hold jsi se tam připletl.

Je krásné, když si lidé vzdávají holt ...

« Odpověď #46 kdy: 22. 03. 2014, 15:01:11 »
...
Když ti jsi Pavle tak fotogenický  ;D ;D 8) 8)
Hold jsi se tam připletl.
Je krásné, když si lidé vzdávají holt ...

DOzÁdEle.... já ten android snad rozšlapu..... zase mi přehodil písmeno... HOLT tam má být,..... přitroublý automatický slovník.
Většinou funguje dobře... ale někdy by to člověk smazal s SDkarty
--- léta jsem znal pouze Windows - pak jsem potkal Macbook - a chtěl jsem to taky -------
-- a tak mám Ubuntu ---------- Philips Freevents X52CZ Intel Core Duo CPU T2700 @ 2.33GHz x2, 2GB RAM,  500GB SSHD Seagate 8GB NAND,- Ubuntu 14.04LTS ---

tadeas

« Odpověď #47 kdy: 22. 03. 2014, 17:20:29 »
;D ;D ;D Byl by screen
U macu zrovna sedim a nějak mi uniká, čim ho to má připomínat. Jabkem vpravo nahoře, který v OS X neni? :)

Jimm

« Odpověď #48 kdy: 22. 03. 2014, 17:50:36 »
Můj dojem byl stejný jako Tadeášův, ale rozhodl jsem se že si to nechám pro sebe... :) Ve skutečnosti to vypadá skoro jako defaultní Ubuntu, pokud pominu změnu obrázku...

« Odpověď #49 kdy: 22. 03. 2014, 20:41:41 »
;D ;D ;D Byl by screen
U macu zrovna sedim a nějak mi uniká, čim ho to má připomínat. Jabkem vpravo nahoře, který v OS X neni? :)

Ale ale pánové, tak se podívejte z prava do leva na ty jednotlivé ikony  :o
Ty jsou z OSX, a taky ten zbytek. Taky ta lupa má stejnou funkčnost... nicméně, je to jen aby to nebylo fádní...
No nic, než aby jste mi zkazili radost z "jiného" než fádního prostředí Unity v Ubuntu, či Aera z Windows tak raději se nebudu dále vyjadřovat.

Jo mohl bych ještě vytáhnout ostatní ikony jednotlivých programů a nastavení systému, ty se mění taky... ale tam by jste zase tvrdili, že no a, vždyť je tam Unity jen to má nějaké jablko...

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
--- léta jsem znal pouze Windows - pak jsem potkal Macbook - a chtěl jsem to taky -------
-- a tak mám Ubuntu ---------- Philips Freevents X52CZ Intel Core Duo CPU T2700 @ 2.33GHz x2, 2GB RAM,  500GB SSHD Seagate 8GB NAND,- Ubuntu 14.04LTS ---