Keby sme nevytvarali na webe obsah z coho by AI zila ??
Ano mozno stacilo pouzit AI, alebo vyhladavac.
Ked som poslal znamemu jednoduchy video navod ako si zmeni DNS na mobile, tak mi povedal, ze on tomu nerozumie.
Ja mam telekom, ale mne to funguje dobre, lebo som v LAN kde je aj server, takze zo svojej pozicie to neviem riesit.
Vsetci poznaju X, instagram a facebook, ale zmena DNS je nieco velmi tazke pre nich. Nemozem mu povedat, skus nslookup.
No nic, nejak to budem riesit a ospravedlnujem sa, ze som sa vobec take nieco pytal.
Urážíš se zbytečně, nepsal jsem že máš držet zobák a šoupat nohama v koutě. Psal jsem, že ptát se RUČNĚ TADY (na primárně českém serveru) na zkušenosti s konkrétním problémem manifestujícím se koncovým zákošům v síti JEDNOHO KONKRÉTNÍHO SLOVENSKÉHO providera mi přijde krajně neefektivní.
A co se týče možnosti mu to přenastavit, slyšels už o tom, že existují věci jako vzdálená pomoc, vzdálené ovládání, VNC, RustDesk, AnyDesk, RDP? Najdeš nebo rovnou stáhneš na svoje cloudové úložiště (ať na NASu nebo u nějakého providera) balík ovládacího softu, který tobě vyhovuje a věříš mu, zákošovi pošleš link na TENTO konkrétní tebou zkontrolovaný soubor, on ho rozklepne a pustí (třeba rustdesk umí běžet jako userspace okno) nebo nainstaluje, sdělí ti IDčko na které se připojíš, nastavení pošolicháš, vyzkoušíš. Za 10 minut máš diagnostiku hotovou.
Problém není v tom, že to neumíš; to se naučíš.
Problém je v tom, že kladeš nesprávné otázky a ještě větší problém je, že to ani nevíš. Teda TEĎ UŽ JO. Jde jen o to, jak rychle se umíš učit a jestli chceš.