Jak fungují eDoklady?

Re:Jak fungují eDoklady?
« Odpověď #105 kdy: Dnes v 14:06:10 »
Zapomněl jste na to, že jste napsal také tohle:

Jasně jsem napsal, že volební seznamy nezohledňují změnu provedenou starou několika dnů, takže neobsahují aktuální data. Odpovědět na to, že to je nesmysl, protože seznamy zohledňují změnu starou týden, to může napsat budťo hloupý člověk, co neví, jak je dlouhý týden, nebo demagog.

Označil jste za demagogii, když jsem napsal, že týden stará změna už ve volebních seznamech bude uvedená. Tak já nevím – takže podle vás to, že týden stará změna už bude v seznamu promítnutá, je demagogie a zároveň pravda? Pokud pravdu považujete za demagogii, leccos by to vysvětlovalo.

a když jsi na to začal fabulovat o týdnu
To se u toho lhaní fakt necítíte trapně? Vy to velmi dobře víte, že lžete – ostatní věci jste citoval, tuhle jednu „náhodou“ ne.  No jistě že jste to nemohl citovat, když jsem nic takového nenapsal. Ale když jste nemohl najít citaci, tak jste si to prostě vymyslel.

Pokud se Filipe za tuto svoji primitivní lež neomluvíš nebo ji alespoň neuznáš, nebudu dále reagovat
Opět jsem prokázal, že je to vaše lež. Nic jiného s tím dělat nemůžu. Každopádně to, že už nebudete reagovat, je jedině dobře – zjevně je to jediný způsob, jak dokážete přestat lhát.

Logik

• 1 066
    • Zobrazit profil
« Odpověď #106 kdy: Dnes v 14:56:22 »
Má Tebou citovaná věta nic neříká o tom, jestli se týden stará změna propíše. Daná citace tvrdí,
a) že já jsem mluvil o změně staré pár dnů, která se nepropíše
b) že TY jsi tvrdil, že mé tvrzení (a) je vyvráceno tím, že změna stará týden se propíše
c) a že to je od Tebe buďto hodně velká hloupost, nebo hodně primitivní demagogie, protože to, že se změna stará týden propíše, nijak nevyvrací tvrzení v (a)

Pokud je opravdu problém v tom, že máš problém tu podle mne nepříliš složitou větu pochopit, zeptej se někoho chytřejšího, on Ti to potvrdí. Dám Ti tedy ještě poslední šanci na omluvu.

« Odpověď #107 kdy: Dnes v 15:39:50 »
b) že TY jsi tvrdil, že mé tvrzení (a) je vyvráceno tím, že změna stará týden se propíše
Tohle jsem ovšem nikde netvrdil.

Pokud je opravdu problém v tom, že máš problém tu podle mne nepříliš složitou větu pochopit, zeptej se někoho chytřejšího, on Ti to potvrdí.
Problém je, že správná interpretace vaší věty závisí na tom, že je potřeba vzít v úvahu lež, kterou máte jen vy ve své hlavě.

Pokud se Filipe za tuto svoji primitivní lež neomluvíš nebo ji alespoň neuznáš, nebudu dále reagovat.
Jak vidím, dodržování slibů vám jde stejně dobře, jako psaní věcných komentářů, bez demagogie a lží.