Prodám malinký Lenovo ThinkCentre m710q Tiny

Prodám malinký Lenovo ThinkCentre m710q Tiny
« kdy: 19. 01. 2025, 18:18:14 »
Thinkcentre m710q Tiny
Mám tu několik kusů těchto malých PCček s velmi malou spotřebou.
CPU: Intel Core i3-6100T
RAM: 4 GB DDR4
SSD: Nutno doplnit
Adaptér součástí
Nějaké kousky jsem prodal už tady lidem z fóra, záruka na vyzkoušení, jezdím po ČR. Cena při osobním předání v Praze nebo okolí: 1300 Kč cena při posílán 1500 Kč.
kontakt : gmail ---danny46rossi.gmai.com nebo FB Danny Stanovský

CPU

• 947
    • Zobrazit profil
Re:Prodám malinký Lenovo ThinkCentre m710q Tiny
« Odpověď #1 kdy: 19. 01. 2025, 18:55:38 »
Kolega mě poprosil o doplnění komentáře, ten kousek pro mě vzal právě od tohoto pána.

Postřehy:
  • Zařízení je uvnitř dost zaprášené, muselo se vyfoukat
  • Zařízení funguje výborně, ale mě tam dával 6500T, protože 7400T/7500T je dost nesehnatelné
  • Umístění pamětí a disků je poměrně zajímavě zespodu
  • Bios byl zaheslovaný, ale jednoduše se odemkne

Odemčení BIOS:
https://www.youtube.com/watch?v=eQKVUzjMozE

Zařízení je popsané zde:
https://www.servethehome.com/lenovo-thinkcentre-m710q-tiny-guide-and-ce-review/

Doplnění: Měl jsem to přes prostředníka a za pána se nemohu zaručit, ale zařízení je rozhodně fajn.

« Odpověď #2 kdy: 20. 01. 2025, 08:49:04 »
prosim ta, ta wifi antena ma nejake oznacenie? Mam tiez 710 a na wifi je tam nejaky divny konektor, tensi ako byva bezne a neviem sa dopatrat, kde zohnat antenku.

RDa

• 2 833
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 20. 01. 2025, 09:39:06 »
prosim ta, ta wifi antena ma nejake oznacenie? Mam tiez 710 a na wifi je tam nejaky divny konektor, tensi ako byva bezne a neviem sa dopatrat, kde zohnat antenku.

Ty vetsi konektory (na miniPCIe wifi) jsou U.FL/IPEX, a ty mensi kondektory (na M.2/NGFF wifi) jsou MHF4  ... take potrebujes takovej pigtail, s RP-SMA na panel.

Jako na eBay neni problem najit "lenovo m710q wifi antenna", coz bude sada pro externi antenu, nebo externi+interni + wifi modul, a pod.

Tady na obrazcich je interni wifi ta kostka s carovym kodem, pod sata-flex kabelem.