Vhodna AI na programovanie (pre neprogramatora)

xunil

• 107
    • Zobrazit profil
Re:Vhodna AI na programovanie (pre neprogramatora)
« Odpověď #60 kdy: Dnes v 13:05:02 »
Když máte rád dřevo, materiál a poctivý nábytek, prostě vás nezajímá jak nasypat do CNC stroje program co vám vyřeže nějaké MDF desky co je pak slepíte dohromady a jedete další.
To ano, ale to co prodává masově ta právě ta levná výroba. Stejně tak to bude u toho kódu kde to nabouchá AI , bude to nějak fungovat ale bude to mít své mouchy stejně jako ten nábytek. Zaplatím ale málo
Na druhé straně
Mohu mít velmi pečlivou práci včetně materiálu ale někdo ji bude muset zaplatit. Poptávka bude o dost menší a tím i těžší najít kupce oproti masové produkci, kde to koupíte když jdete pro rohlíky.

U práce se dřevem ještě najdou někoho kdo ocení masiv a pěknou řemeslnou práci. U kódu který má stejnou funkci bude hodně problematické najít někoho kdo si připlatí, že uvnitř je to moc pěkně napsáno a možná trochu bezpečnější.

Citace
A tak, jako bych u toho nechtěl být jako ten truhlář, moc asi nechci být u tohohle
Rozumím souhlasím, ale asi se nikdo nikoho ptát nebude.

Citace
Je mezi tím supertenká hranice, u které navíc ani není jasné (a možná nikdy nebude), kde leží.
Tím se to jen více komplikuje. Zákazník hlasuje peněženkou.

PS: ten masiv je taky nepraktický. Stůl váží jako "kráva" a manželka musí počkat na manžela aby mohli pohnout se stolem.

« Odpověď #61 kdy: Dnes v 13:48:17 »
PS: ten masiv je taky nepraktický. Stůl váží jako "kráva" a manželka musí počkat na manžela aby mohli pohnout se stolem.
Já i manželka oceňujeme věci, co vydrží sto let. Tak těžký ten stůl zase fakt není :D
Ale to jsme už poněkud off-topic.

Kit

• 966
    • Zobrazit profil
« Odpověď #62 kdy: Dnes v 13:56:56 »

Na druhou stranu takový masivní stůl po přesunu unese oba dva a to se také počítá.

Pokud někdo chce web za 2 kKč, tak se dnes musí smířit s výtvorem AI. Ten, kdo chce něco speciálního, tak si jistě rád připlatí.

Zopper

• 985
    • Zobrazit profil
« Odpověď #63 kdy: Dnes v 16:23:03 »
Zrovna včera jsem o tom uvažoval: je to asi totéž, jako když máte rád solidní dřevo tak se vyučíte truhlářem, ...
Jak jsem slyšel od truhlářů: pokud tě baví práce se dřevem, nebuď truhlářem.  :D

« Odpověď #64 kdy: Dnes v 16:46:55 »
Já i manželka oceňujeme věci, co vydrží sto let. Tak těžký ten stůl zase fakt není :D

Pokiaľ do toho nenalezie červotoč, alebo tisíc iných kazov a dreva. Tie staré nábytky z masívu, to je survival bias.

Zopper

• 985
    • Zobrazit profil
« Odpověď #65 kdy: Dnes v 17:06:11 »

Pokiaľ do toho nenalezie červotoč, alebo tisíc iných kazov a dreva. Tie staré nábytky z masívu, to je survival bias.
Doma, kde se žije, to ještě relativně jde. Je tam sucho a červotoč nemá rád ruch, a tak ty věci vydrží. Ale vlhká chalupa, kde se bydlí pár týdnů v roce přes léto, a kam se ten stůl po dědečkovi strčí, to je červotočů ráj. A jak se to natře sajrajtama na ochranu, tak je otázka, jestli ta dřevotříska není zdravější.  :D

« Odpověď #66 kdy: Dnes v 17:08:40 »
Zrovna včera jsem o tom uvažoval: je to asi totéž, jako když máte rád solidní dřevo tak se vyučíte truhlářem, ...
Jak jsem slyšel od truhlářů: pokud tě baví práce se dřevem, nebuď truhlářem.  :D
...což se koneckonců od vývoje softwaru taky moc neliší  :D

A jak se to natře sajrajtama na ochranu, tak je otázka, jestli ta dřevotříska není zdravější.  :D
Důkladně suché dřevo, olej, olej, olej a ještě jednou olej (lněný) a občas ten nátěr obnovit. Ale fakt jsme off-topic.
« Poslední změna: Dnes v 17:11:38 od Martin Poljak »

xunil

• 107
    • Zobrazit profil
« Odpověď #67 kdy: Dnes v 21:30:20 »
Tak já myslím masivní stůl co opravdu masiv a hlavně jde na něm vidět řemeslo a ne masiv co se kupuje v marketu.
Takový na který jsou potřeba dva chlapi.