Tak puberťáka já ne. Já trochu jiný styl. Nevím, zda je vhodné to tu uvádět jako příklad, protože se může lehce zvrhnout offtopic (a přestože proti pravidlům, tak ponecháván), či být špatně pochopen. Proto prosím: Následující nemyslím, že autor zastává názory jako v příkladu níže. Jde o styl psaní. Prosazování typu článků a textu v článcích. Ne názory.
Já v tom vidím svazácký angažovaný přístup. Jsem už starší ročník a pamatuji doby, kdy byla politika (bolševická) tlačena všude. Neobešel se často jediný článek, aby v něm nemusel být odkaz na výdobytky socializmu a podobně. A to ani jinak normální článek, třeba o autech a brzdách.
Na takový styl psaní - jak jednotlivých článků tak novin jako celku - jsem dost citlivý. Podobný smrádek člověk prostě cítí. Styl vstrčit offtopic angažovaný arogantní) přístup, názor, po obecenstvu očekávanou politickou prerekviziu, i tam, kde to nepatří ani profesně, často ani pocitově. Plus, zaplavení "drobnými" offtopic zprávami o akuálním dění sjezdu okresního ÚV. Někdy viditelně mimo téma časopisu, někdy zakukleně (účastníci sjezdu, užívající naše XY, kteří .... a jelo to).
P.S.: Teď si říkám, zda je to chyba autora či redakce. Asi každý rád prosazuje své věci a často považuje "za samozřejmé" věci z jeho oboru, pro jiné minoritní až nezajímavé (ve větším rozsahu). Zbývá na šéfredaktorovi to ukočírovat. Nedokáže-li autor sám.