Oracle Free Tier - založení účtu

x0r

Re:Oracle Free Tier - založení účtu
« Odpověď #15 kdy: 19. 09. 2023, 11:08:13 »
myslim ze je moznost otvorit support request a ziadat preverenie.

Santa

« Odpověď #16 kdy: 19. 09. 2023, 11:34:34 »
Hlaska je jasna, identifikuje kartu ako prepaid card.

« Odpověď #17 kdy: 19. 09. 2023, 11:48:53 »
Mozno blba pripomienka, ale predsa, je to oracle, tam ani sami nevedia kde je lava a prava ruka zaroven.

Neskusali ste si zaplatit nejaky plateny tier - ak tam maju nieco s rozumnou cenou a rozumnou viazanostou, s kartou ktoru ste uz skusali a neisla. Ak to pojde, tak potom im to treba nalezite otrieskat o hlavu.

Ak to nepojde ani tak, fakt nutne potrebujete sluzby od oracle?

« Odpověď #18 kdy: 19. 09. 2023, 12:32:35 »
Za těchto podmínek samozřejmě od Oracle nic nechci. Ale není to tak dlouho, co ten Oracle Free Tier dost marketingově propagovali, tak jsem to chtěl zkusit.
Trochu jsem zagooglil a lidí co končí na stejné hlášce je docela dost. Někomu pomohlo napsat email, někomu nepomohlo nic.

« Odpověď #19 kdy: 19. 09. 2023, 13:47:47 »
Já se jen přidám na straně těch co tam účet úspěšně založili, od 10/2022, debetní MasterCard mKarta Svět.

« Odpověď #20 kdy: 19. 09. 2023, 13:51:29 »
takova blbost, mas na karte povolene internetove platby? :-D
Ano.

« Odpověď #21 kdy: 19. 09. 2023, 13:53:00 »
Je platobna karta vydana v krajine, v rovnakej ako je lokalizovana Vasa IP? Taktiez pozor na VPN.PS: Pokial viem, iba kreditne karty su akceptovane.

Ano, já i syn máme Fio ČR, IP mám statickou pevnou od místního providera a je zaregistrována dobře.

« Odpověď #22 kdy: 19. 09. 2023, 13:53:59 »
S MC kartou co dává Fio zdarma k účtům jsem před časem účet úspěšně zakládal.

Já také, sice asi na 3. pokus. Ale synovi na jeho kartu to prostě nejde ...

« Odpověď #23 kdy: 19. 09. 2023, 13:55:00 »
myslim ze je moznost otvorit support request a ziadat preverenie.

To syn udělal, neporadili, resp. dle mailu co napsali to vypadá že ví, ale neřeknou.... :-(

« Odpověď #24 kdy: 19. 09. 2023, 13:56:51 »
Hlaska je jasna, identifikuje kartu ako prepaid card.

Ta hláška pak pokračuje dál .. za b), za c) ..... až ji budu mít přesně, vložím ji sem ...
čili za a) je jen jedna možnost proč to nejde ..

« Odpověď #25 kdy: 19. 09. 2023, 15:23:00 »
Celá hláška je:
We're unable to complete your sign up. Common sign up errors are due to: (a) Using prepaid cards. Oracle only accepts credit card and debit cards (b) Intentionally or unintentionally masking one's location or identity (c) Entering incomplete or inaccurate account details. Please try again if this applies to you. Otherwise, contact Oracle Customer Service.

« Odpověď #26 kdy: 19. 09. 2023, 15:27:49 »
Zapni si inkognito mod v prohlizeci a zkus to znovu.

« Odpověď #27 kdy: 19. 09. 2023, 15:32:24 »
Vzhledem k množství karet, co jsem vyzkoušel, bych možnost (a) vyloučil. VPN nepoužívám, IP adresu mám v lokalitě CZ. Na rozdíl od karet mám jen jedno jméno a jednu adresu, kterou uvádím pravdivě a kvůli Oracle se nehodlám přejmenovat nebo stěhovat.
Pár lidí ve fórech psalo, že poslali email na support a vyřešilo se to, ale většině lidí nikdo neodpověděl, nebo jim support nepomohl.

« Odpověď #28 kdy: 19. 09. 2023, 16:00:18 »
Zapni si inkognito mod v prohlizeci a zkus to znovu.
Troufnu si tvrdit, že jsem vyzkoušel všechny možnosti, které Vás napadnou. Anonymní okno, mazaní sušenek, jiné počítače, tj. i jiné IP adresy (ale všechny CZ), jiné emaily, jiné prohlížeče, kejkle s diakritikou, ... Jen to jméno a adresu uvádím vždy pravdivě. Tak jsem asi na nějakém seznamu mezinárodních teroristů, kteří nejsou hodni Oracle služeb.

« Odpověď #29 kdy: 19. 09. 2023, 16:17:16 »
Jo a kdyby někoho napadlo kliknout na to "contact Oracle Customer Service", tak Vám slavná Oracle Customer service po nějaké době odpoví:
Hello,

Unfortunately, we are unable to resolve this or process the transaction. This is all the information we can provide.

Regards,
Customer Service Agent