Martin Sivák: Zdravim, rad bych se na to preptal. Zjistil jsem az dnes ze jde o spojeni Metronetu s Dragon Internet.
Bohuzel Dragon Internet jsem primo na webu Cetinu nenasel, jde o nejakeho noveho providera co prisel?
Tedy jeste neni oficialni partner?
Dal me zajma,
rychlosti jak slibuji, by ale meli zustat stejne ne?Mam vyjednano pres Metronet, ze platim za 250Mb/s internet, ale realne jede 156Mb/s down a upload nove 55Mb/s.
Vetsina firem na internetu ma upload leda 25Mb/s, takze bych se bal ze to potom rozvrtaj a nepujde to.
Priklad: O2 treba postupuje ze overi rychlost internetu, ukaze jim to min, tak rekne ze smula ze to nejde
Dal jak platba, treba u Metronetu vse slapalo, verejna IPV4 a 6 v cene, platba rocni cca 7500czk s dph. Vyhazelo to mesicne na cca 629czk.
To teda opravdu zustane tak? Nectu tam rocni platbu u Dragonu.
Co je vtip, Dragon Internet zatim dle webu, na moji adrese nema zadny internet a neni mozne mi zadny poskytnout
Dalsi vtip, vsude pisou poplatek za Terminator, ale ten mam odpojeny na stole, uz tak jeden mam
To jako budu platit dalsi nuceny Terminator? Ma to tak treba Wia DSL.
Tomto pripadne pri nucenem prechodu, pripada v uvahu jedine UVT Internet, ktery dlouho existuje a funguje, ale je o kilo drazsi cca 750czk mesicne.