To bychom se mohli bavit o tom, co je a co není přímá finanční podpora.
Ano, to jsme již byli bavili sna měsíc nebo jak dlouho...
A o tom, že já se nepamatuji na nic o složenkách podaných na Borneu.
Ano, přiznávám, že Borneo nepadlo. Ale pokud se dobře pamatuju, anonymní platba složenkou padla. Hledat to s dovolením už nebudu.
začneš lézt svému oponentovi do hlavy a prohlašovat, že na tebe dělá dojem latentního kanibala (nebo o čem jsi to vlastně 21:09:55 psal)
Jestli to nebylo dostatečně srozumitelné, chtěl jsem říct, že podle mě popisuje to, jak situaci _chce_ vidět, ne to, jak skutečně vypadala. A z toho taky plyne, že si nedovedu představit, že by kvůli ní odešel z diskuse někdo, koho bych (já osobně) postrádal. Od toho se taky odvíjela otázka, koho konkrétně teda TKL postrádá.
když nesouhlasíš s názorem svého oponenta, tak místo abys svůj nesouhlas formuloval přesněji (tak jak jsi učinil dodatečně 02:08:44),
Sorry, ale se skromností sobě vlastní musím konstatovat, že jsem jeden z mála lidí, kdo se snaží alespoň občas svoje názory podpořit relevantními odkazy. Nejsem ale takovej vůl, abych hledal odkazy pro každou větu, kterou vyřknu, když ostatní jenom deklarují svoje doměnky. Jo, když se někdo do mě pustí jako ty teď, vždycky rád relevantní prameny dodám.
Tak - a teď prosím stejně přesnou argumentaci požaduj po TKL a všech ostatních.