@ynezz: ne neni to tak. Reader funguje jinak. Ja jenom zavolam ze chci cist po dobu X, ja mam 100 MS a pak chci vysledek (ta doba je uplne jedno) a on mi vrati nasledovne info:
- TAG ID
- kolik x ho precetl za ten dany cas
- a v ktere milisekunde from EPOCH ho precetl 1x
To znamena ze kdyz mi prejedou aj 5 anjednou tak mam info:
IDx 10x 546
IDx 8x 654
IDx 11x 756
...
a ja si uz vypocitam ze co znamena from EPOCH v mem pripade. Vim kdy race zacal (v mem from epoch), to hodnotu odectu a pak vim PRESNE na Ms heho raspberrycka, kdy ktery tag byl precten
Uprimne sem myslel totez jak ty ze to bude fungovat, ze nastavim snimaci okno treba 50ms, a co se tam nascanuje je holt "naraz" ale na me prekvapeni, neni to tak
vraci parametr v ms from epoch co je uplne dokonale.
Ano problem muze byt kdyby me zajimalo v kterem case bylo dalsi precteni v okne, treba ve kterych MS presne bylo tech 10 readu toho tagu, ale to me netrapi vubec. mne zajima jednom prvi read
(cas za ktery motokara obehne dalsi kolo je cca 45 sekund takze za 100ms to nestihne 2x
)
Takze ano, je to presne na MS a na me prekvapeni i pri postech jako je 3 tagy, vic sem neskousel
dam si 3 tagy do jedne ruky (vypada to legracne) a pak tim prolitnu pres antenu a mam to presne v rade jak sem je mel v ruce