Neviem nastavit IP kameru

Neviem nastavit IP kameru
« kdy: 13. 09. 2016, 18:36:33 »
 Kúpil som si IP kameru Blow h-341 a neviem ju spustiť. Skúšal som ju spustiť podla návodu ktorí posielam v prílohe dostal som sa na str 26-27 kde je search-vyhľadať IP kameru ale žiadnu mi nenašlo. Čo s tým. IP adresa kamery je 192.168.1.123. ale keď hu zadám do prehliadača napíše mi že web neprístupný. Keď spustím IP scaner s 5 pokusov mi toto IP raz najde.

Lol Phirae

Re: Neviem nastavit IP kameru
« Odpověď #1 kdy: 13. 09. 2016, 18:53:47 »
Kúpil som si IP kameru Blow h-341

;D ;D ;D ;D ;D

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 13. 09. 2016, 20:28:04 »
Tak se podivej do DHCP tabulky routeru, jestli si neco vzalo novou adresu. Jestli ona treba porfora nema nastavenou adresu natvrdo a to z jine site, nez mas ty na sve siti domaci. Takze bych asi zkusil dle navodu W  razie  konieczności  należy  zresetować  kamerę.  Przycisk  RE urządzenia. Aby wykonać  reset,  przytrzymać  go  przez  10  sek zasilania. a zacal znovu.

romanz

« Odpověď #3 kdy: 13. 09. 2016, 22:04:55 »
cinskej brak, nevim kolik si za ni dal, ale na DX se podobny venkovni kamery pohybujou kolem 1000 korun.
koupil jsem tam podobnou a sice venku uz rok celkem spolehlive funguje, ale to nastaveni byl doslova porod (a to IP kamery "normalnich" vyrobcu bezne delam).
Taky se casto stava ze kamera proste prijde nefunkcni...  :(

Moje kamera QD-300 napr. jde nastavit jen v internet exploreru a navic musis mit nainstalovanej nejakej jejich doplnek kterej umozni to menu vubec zobrazit (musi se stahnout z webu, dalo praci to najit...  ;) )

Preju hodne stesti, rozhodl si se usetrit za kvalitni kameru, takze to musis vyvazit casem stravenym laborovanim...

« Odpověď #4 kdy: 14. 09. 2016, 00:16:03 »
Ak by mi niekto mohól poradiť zaujímalo by ma prečo keď spustím program search tool podla strany 37 mne zobrazí tam kde maju byť IP a kamery praznu tabulku a nie tak ako je na hornom obrazku st.38.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 14. 09. 2016, 00:51:01 »
Treba proto, ze maji univerzalni navod z dob krale klacka, kde akorat vzdycky zedituji v nadpisu nazev kamery. Bych se na nejaky search tool vysral a pustil si nmap nebo neco. Pokud nemate/neumite, existuji GUI hracky pro Android, pokud mate.

nobody(ten pravej)

« Odpověď #6 kdy: 14. 09. 2016, 14:11:36 »
Bych se na nejaky search tool vysral a pustil si nmap nebo neco. Pokud nemate/neumite, existuji GUI hracky pro Android, pokud mate.
oficialni multiplatformni GUI pro nmap: https://nmap.org/zenmap/
http://packages.ubuntu.com/xenial/zenmap

uncle Screwdriver

« Odpověď #7 kdy: 14. 09. 2016, 20:02:00 »
To máš z toho, že sis koupil čínskej drek...

Lol Phirae

« Odpověď #8 kdy: 14. 09. 2016, 20:15:14 »
To máš z toho, že sis koupil čínskej drek...

Jo, bingo. Nákup podobných sraček se fakt vyplatí. Zejména vzhledem k tomu, že ten křáp obvykle funguje pouze v IE, vyžaduje instalaci nějaké ActiveX srágory a nový firmware v životě neuvidí, takže až proprietární několik let stará srágora přestane fungoval, tak se kamera může akorát vyhodit.

daemon

« Odpověď #9 kdy: 15. 09. 2016, 08:23:27 »
Kúpil som si IP kameru Blow h-341 a neviem ju spustiť. Skúšal som ju spustiť podla návodu

A co na to říká dodavatel? Toho by ses měl zeptat, ne nás.
Pokud zakoupené zboží nefunguje v souladu s návodem na použití, je zřejmě vadné a měl bys ho jít reklamovat.

pistelak

« Odpověď #10 kdy: 15. 09. 2016, 10:17:40 »
Kúpil som si IP kameru Blow h-341 a neviem ju spustiť. Skúšal som ju spustiť podla návodu ktorí posielam v prílohe dostal som sa na str 26-27 kde je search-vyhľadať IP kameru ale žiadnu mi nenašlo. Čo s tým. IP adresa kamery je 192.168.1.123. ale keď hu zadám do prehliadača napíše mi že web neprístupný. Keď spustím IP scaner s 5 pokusov mi toto IP raz najde.

Za 1500 ti to nastavím.

Lol Phirae

« Odpověď #11 kdy: 15. 09. 2016, 12:49:38 »

Za 1500 ti to nastavím.

;D ;D 8) 8)

PetrM

« Odpověď #12 kdy: 15. 09. 2016, 13:35:47 »
Kúpil som si IP kameru Blow h-341 a neviem ju spustiť. Skúšal som ju spustiť podla návodu

A co na to říká dodavatel? Toho by ses měl zeptat, ne nás.
Pokud zakoupené zboží nefunguje v souladu s návodem na použití, je zřejmě vadné a měl bys ho jít reklamovat.

Tak tak. Dodavetel má svoje povinnosti a když je neplní, kopnout do peněženky. Napřed ho dva-tři týdny dusit (intenzivní DDoS na telefony a maily, zaměstnat mu technickou podporu) a ve finále mu to omlátit o tu jeho dutou palici, aby si uvědomil, že jím prodávaný krámy chce někdo používat...

crown

« Odpověď #13 kdy: 15. 09. 2016, 17:47:00 »
No ja mam podobnou vec - taky se to muselo nastavit jednou v internet explorer se specialnim activex prvkem (dost mozna i zavirovanym).
Potom to ale funguje fajn a jde se na to pripojit z dalky pres sit pomoci vlc. To ty drahe znackove casto chteji jen svuj specialni software, pokud mozno jen pro windows.

Jo a nikdy nemate jistotu, ze se k vam cican take nediva. U me to sleduje jen ryby v akvariu, takze at se podiva.

daemon

« Odpověď #14 kdy: 16. 09. 2016, 09:08:27 »
Potom to ale funguje fajn a jde se na to pripojit z dalky pres sit pomoci vlc. To ty drahe znackove casto chteji jen svuj specialni software, pokud mozno jen pro windows.

"Drahý značkový" AXIS funguje bez problému přes VLC. Ale uznávám, že kamery, jejichž cena začíná někde okolo 8-10kKč, nejsou pro každého...