Mam fotky velkeho mnozstvi jednoduchych dokumentu (tisice), nejsou ve stejnem formatu, a potrebuju je vsechy precist, a pokud se tam vyskytuje specifikcy druh informace, tak ji z toho dostat v nejakem rozumnem formatu - predstavte si treba mobilem focene faktury nejruznejsich dodavatelu, nektery jsou nakrivo, nektery trochu pomackany atd. A ze potrebuju vsechny IC, co se tam vyskytuji. A nemusi to byt 100% presne, drobny chyby toleruju. (neni to presne tohle, ale je to velmi podobna uloha)
Jeden by rekl, ze je to idealni uloha pro umeligenci.
Free verze chatgpt to umi celkem pekne s jednim obrazkem. Zaplatil jsem si za par stovek chatgpt pro, zkousel jsem to nacpat do ni, ale neuspesne - vice souboru neumi, na zip mi rika, ze je to unsupported file type, dilci uspech se dostavil, kdyz jsem udelal pdfko, kde kazda stranka byla jeden ten dokument a nacpal to do sekce "Upload & ask PDF" Bohuzel, fungovalo to kdyz tam byly ty dokumenty 3. Kdyz jsem udelal PDFko s 80 dokumentama, uz na me jen jeci, ze jsem prekrocil message limit a ze si mam otevrit novy chat. Coz kdyz udelam, jeci porad to same.
Tak si rikam, ze budto neumim s chatgpt, (chatgpt je jedina ai co jsem kdy pouzival a jeste spis jako sranda uzivatel, nic komplikovanyho) nebo jsem zvolil spatnou AI.
Nema nekdo tip, jak na to?