Koupím desku pro Pentium 4

M.

Koupím desku pro Pentium 4
« kdy: 04. 08. 2011, 14:27:51 »
Koupim borad/desku P - 4, socket, 478, odesla mi jedna v starsim PC, nabidnete.
Pokud mozno pouze v Praze, osobni odber. Dekuji.

E-mail: pomocne.tlapkyZAVINACgmail.com
« Poslední změna: 04. 08. 2011, 21:44:57 od Petr Krčmář »

to je jedno

Re: Koupim Mainboard pro Pentium 4, socket 478, Praha
« Odpověď #1 kdy: 04. 08. 2011, 15:45:45 »
zajdi na sberny dvur s pulitrem rumu a to by bylo aby ses nedomluvil.

M.

« Odpověď #2 kdy: 04. 08. 2011, 16:00:41 »
Skoda  ze nepises, kde presne jako zajit, pac takove rady jsou mi nejspis jen na dve veci... :-\

P.S. Chcete-li se nekdo zbavit funkcni desky (odesla mi konkretne po 7 letech :-)) Shuttle A48N) pro Pentium 4, socket 478, pisnete. Pouze Praha, diky.

Logik

• 1 035
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 04. 08. 2011, 16:27:40 »
Průměrně inteligentní člověk si dokáže nejbližší sběrný dvůr nalézt na internetu sám během dvou minut....

brk

« Odpověď #4 kdy: 05. 08. 2011, 07:39:04 »
Skoda  ze nepises, kde presne jako zajit, pac takove rady jsou mi nejspis jen na dve veci... :-\
Ona ta rada se sběrným dvorem nebyla tak úplně od věci, jen ji nemusíš brát doslova. Se zeptej někoho ze známých, kdo pracuje v oboru a určitě ti takovou desku vyhrabe se šrotu a pokud už náhodou všechny takové vyhodil, tak ti najde spíš 775 i s 3Ghz P4.

Nebo se si kup novou, pokud se Ti to zdá moc složité. :o) http://jyxo.vybereme.cz/s?q=asrock+478&d=zb&sort=1&rev=1

Fantomas

Re: Koupím desku pro Pentium 4
« Odpověď #5 kdy: 05. 08. 2011, 08:27:30 »
Starsi desky kupuji vyhradne pres aukro, nejlepe s moznosti "kup ted". Zaregistruj se a urcite si vyberes, dej si akorat bacha, aby prodavajici mel uvedeno u desky ze je plne funkcni. I tak se mozna obcas nachytas, jsme v cr.
http://pocitace.aukro.cz/listing.php/search?string=478&category=100746

M.

« Odpověď #6 kdy: 05. 08. 2011, 09:49:12 »
Logyk, tvoja logyka fakt stoji za ...
...nebudu jak bezdak chodit po sbernach...

Brk+Fantomas, dik za tipy. Aukro - to je na dllouho, ale ty nove desky, to se muze do budoucna hodit, ale ted uz mam repasovanou, takze na nejaky cas to snad vzdrzi  ;D

Editorial: inzerat uz muzete smazat. Diky.

tondalevhart

« Odpověď #7 kdy: 06. 08. 2011, 12:24:55 »
Mám ty desky čtyři, ale TOBĚ BYCH TO NEPRODAL ANI ZA TALÍŘ. Ty bys totiž asi potřeboval, ale by ti ta deska sama skočila do kisny. A hned. A nevšim sem si, že by do sběrny chodili bezdomáči. Nebo seš moc nóbl pán?

to je jedno

« Odpověď #8 kdy: 06. 08. 2011, 20:44:35 »
sberny dvur neni to kam bezdaci vozi šrot. To je misto ktere je statem/samospravou zrizene pro odkladani odpadu jako treba elektrospotrebice. Stejne jako stare auto pro vyrazeni musis odvezt nekam kde ti daji štempl tak firma musi stare pocitace likvidovat "ekologicky" a mit na to štempl - ve sbernem dvore.

jj

« Odpověď #9 kdy: 07. 08. 2011, 19:03:56 »
Doopravdy mně udivuje, že na Linuxovém fóru vystupuje zjevně negramotné individuum "M host", které ani neumí napsat "Logik" a píše "Logyk". Pochybuji, že evidentní dement vůbec potřebuje počítač... radili mu odborně, a neslyší. Naco vlastně leze na fórum? Obtěžovat svými blafy ostatní?

« Odpověď #10 kdy: 07. 08. 2011, 21:07:02 »
Doopravdy mně udivuje, že na Linuxovém fóru vystupuje zjevně negramotné individuum "M host", které ani neumí napsat "Logik" a píše "Logyk". Pochybuji, že evidentní dement vůbec potřebuje počítač... radili mu odborně, a neslyší. Naco vlastně leze na fórum? Obtěžovat svými blafy ostatní?
Otázka proč by měl být někdo negramotné individium když shání starší věc???? já třeba taky sháněl desku která mi odešla takže jsem taky negramotný? Bych řekl že to spíš ukazuje na tvou jednoduchost

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 07. 08. 2011, 23:10:25 »
firma musi stare pocitace likvidovat "ekologicky" a mit na to štempl - ve sbernem dvore.

Myslite jako, ze se to ma nekde centralizovat, aby to odtamtud odvezli do Ciny, kde to letlampou rozeberou na cin a zbytek, ze ktereho rtuti vydoluji zlato a co nelze vyuzit, vyvezou do rokle? Nebo napriklad do Afriky, kde toho pak lezi haldy, ktere obcas zapali, aby toho bylo mene, ale o to vice smradu a toxickych zplodin?

« Odpověď #12 kdy: 08. 08. 2011, 07:54:23 »
osobně bych šel cestou přes aukro jak bylo napsáno výše.

to je jedno

« Odpověď #13 kdy: 08. 08. 2011, 11:17:16 »
Jardo, ja si nedelam iluze, proto bylo slovo ekologicky v uvozovkach. Kazdopadne pokud to pálí někde v Africe tak je to pro evropu celkem ekologicke a pro me přijatelné :)))

za negramotneho byl oznacen protoze nedokazal vyhledat uplne jednoduchou vec.

M.

« Odpověď #14 kdy: 08. 08. 2011, 16:05:14 »
UZ SEM NEPISTE, VY hovada !!!!

Inzerat uz neni aktualni a kdybych vedel, co za bandu PSYCHOPATU se tu sejde ("to je jedno","tondalevhart","jj", "Logik"), tak sem zadny inzerat nedam!!!!

Diky patri vsem slusnym - Mirek Čech, alex, Brk, Fantomas...

Inzerat byl minen tak (vy hovada jeble), ze nemam cas behat, ale ma-li nekdo desku, ktere se jeste nezbavil, tak by napsal, prijedu, cash $$, odjedu.

tondalevhart - ty se muzes zadrhnout s tema tvejma deskama, kaspare!

Jen hovada jako vy, zde budou jeste tyden rozebirat, jeden debil gramatiku (to s logYkem byla ironie, protoze take nepochopil, ze na jednoznacny dotaz, pokud nedokaze dat jednoznacni odpoved, nemusel se namahat), druhy psychopat zase gramotnost...

Forum na rootu uz vic klesnout nemuze, kdyz nejvic aktivni jsou asi pubertalni pakosi !
Pokud nemohu poradit, tak neotravuji ! V zivote uz na forum ani nepachnu!

"to je jedno" - a tvuj "prispevek" - vidim, co jses za socopiata, debile.

Jardo, ja si nedelam iluze, proto bylo slovo ekologicky v uvozovkach. Kazdopadne pokud to pálí někde v Africe tak je to pro evropu celkem ekologicke a pro me přijatelné :)))

za negramotneho byl oznacen protoze nedokazal vyhledat uplne jednoduchou vec.

SMAZTE uz inzerat, protoze K*KOTI BUDOU PSAT DAL JESTE MESIC !!!!
Diky.