Na který asi? Za 20 dní prostě nic moc nezvládneš, ale pán zvládl úplně všechno podle popisu.
Příspěvek pana iwtu je docela reálný. Pokud je někdo programátor (a ne fachidiot na jednu technologii), tak web a vše okolo za 20 dní dá naučit. Samozřejmě je otázka na jaké úrovni.
Pokud se bavíme o tom, aby mohl někdo samostatně udělat webovou aplikaci - jak je uváděno v popisu kurzu), tak to pochopitelně levou zadní.
Pokud se bavíme o tom, aby mohl někdo pracovat na juniorské úrovni v týmu webařů a sem tam se kolegů zeptat na nějakou věc, tak říkám ano, to za 20 dní jde.
Pokud se bavíme o tom, aby zvládl vše co s webem souvisí a dokázal zcela samostatně problémy i řešit i jim předcházet - tak to jistě ne. Ale tom se tu nikdo nebaví - v té anotaci kurzu třeba není jQuery, takže z toho je to myslím jasné.
Já sám jsem vystřídal různé technologie - i hodně odlišné. A občas jsem zažil, že k nám do týmu přišel člověk, který danou oblast nikdy nedělal, ale byl to programátor, takže dokázal za pár týdnů nasednout do vlaku.
Ale u tohohle kurzu je to fuk - jak už tu psalo mnoho lidí - tenhle kurz není určen programátorům, co se chtějí naučit tvorbu webu. Je určen
- těm firmám, co takové kurzy dělají - aby propálily peníze EU
- úřadům práce, aby vykazovaly tu správnou činnost
Cílem je dostat peníze do správné, kapsy, udělat si čárku a rozdat lidem tituly.