A cim presne ze to na vas zautocil?
"Že je ateizmus jenom pozérství je jasné každému kdo zapne mozek."
"Proč ateisté nepoužívají logiku ?"
To neni utok, to je pravda, jen ateista to vnima jako utok. Tady je videt ze stejny svet je pro tyto dve skupiny jiny, prestoze je stejny. Tak si ten zivot plny strachu uzijte, a nebo se odevzdejte Bohu. Co vic k tomu rict?
Zivot plny strachu
Samozrejme, ze zivot plny strachu.
Veda a to cele vykoristovani materialni prirody neni nic jineho nez prevleceny "strach z toho, co bude zitra". Muzete si to nalepkovat jak chcete, ale toto je prava podstata tohoto chovani. Mit klapky na ocich a nevidet je jen sladka iluze.
Smejete se jen sam sobe.
..............................................
To neni utok, to je pravda, jen ateista to vnima jako utok. - To samozřejmě není pravda. Stejně tak vnímá řada teistů jako útok to, když jim řeknu, že teizmus jenom pozérství, že to je jasné každému kdo zapne mozek a proč teisté nepoužívají logiku? V minulosti jsem podobné námitky vůči teistům měl a někteří to jako útok vnímali.
Tak si ten zivot plny strachu uzijte - tady je zajímavý, jak o strachu mluví pouze teisté. Já žádný strach nepociťuju. Naopak spousta teistů žije ve strachu před démonickou bytosí. Vlastně maji starch před dvema bytostmi - před ďáblem a před bohem.
Veda a to cele vykoristovani materialni prirody neni nic jineho nez prevleceny "strach z toho, co bude zitra". - Fajn, tak teda přestaň vykořisťovat přírodu. Přestaň žrát, přestaň využívat výdobytky vědy jako je internet a počítače a mobily a tablety nebo já nevim z čeho píšeš do této diskuse. Nepal zbytečně elektrickou energii a nezapojuj se do těchto diskusí, když je to teda vykořisťování.
Mit klapky na ocich a nevidet je jen sladka iluze. - A proto nejsem teista.
[/quote]
Kdyz jsou ty same prostredky, ktere materialista uziva ke smyslovemu pozitku, zamestnany ve sluzbe Bohu, o zadne vykoristovani se nejedna. Buh sam osobne toto pouziti posveti a sejme z neho hrisne reakce, zalibi-li se Mu takova sluzba. Cili neni treba s nicim prestavat, naopak je treba to zamestnat tim jedinym spravnym zpusobem.