Mám takový dotaz k mobilům s androidem nebo dotykovým symbianem (anna a novější pouze). Proč tam doháje když chci přepnout aplikace tak se ukazují v přiblbém katalogu, kdy se vejde na celý PĚTÍpalcový nebo 3 palcový displej pouze jedna aplikace, hlavně že se ukazuje její screenshot. Připadá mi to na palici. Chci vědět ihned kolik aplikacích je spuštěných v řádkovém nebo ikonkovém seznamu a ne listovat (swajpovat) přes screenshoty aplikací.
Například proč to není tak jako v menu, tam se minimálně vejde 3x4=12 ikonek nebo 20 řádků textu, i kdybych jich měl tolik spuštěno, tak se dá scrollovat.
O iphonu jsem zatím se nezmínil. Má také takhle dementě řesěné přepínání aplikací, že je vidět jedna se screenshotem (případě kus druhé) v rádoby efektním překryvu jako listy knih nebo to má nějak normálně?
Například starý dobrý symbian (nedotykový <= 9.3)to měl sice tak, že se zobrazil dole pruh na 2.5 PALCOVÉM displeji, ale bylo tam ihned vidět 5 aplikací v řádku (případně 10 ve 2 rádcích). Samozřejmě ikony s tooltipem.
Kouknu a hned vidím, nemusím se zdržovat s swajpovanim.
Existuje nějaký mod do androidu nebo symbianu belle, kde je takhle dobrý switch aplikací?