Firefox využití CPU na 100% a moc procesů

f

Re:Firefox využití CPU na 100% a moc procesů
« Odpověď #60 kdy: 16. 03. 2018, 13:13:35 »
Jak myslíš to "Kdyz tohle vsechno vyfiltruju"?  Javascript sem odfiltroval už já tím doplnkem ne? Nebo si myslel tím odfiltrováním, že si odfiltroval jen ty dva collectory?

Tim jsem myslel, ze jsem odstanil vzorky CC, GC, JS, poll a mutex z toho profilu, abych videl, co dalsiho tam zere cas.

Citace
Chápu to tak, že jsme využití CPU stáhly na minimum zablokováním téměř veškerého javascriptu a v tuto chvíli by javascript měl využívat CPU opravdu nulově, páč je povoleno jen google analitics a pár zdrojů, které ještě dodatečně zablokuji, ale i tak jsou na mílokterých webech, takže opravdu nulově.

Bloknul se JS na strankach, ale samozrejme ten addon je psany v JS, takze na nulu se nikdy dostat nemuzes :)

Citace
A jediné co výrazněji žere CPU čas, jsou collectory a tím nic nezmůžeme. Takže úkol je splněn.

Muzes zkusit reportovat bug, aby nekdo prozkoumal, zda CC a GC nezere prilis mnoho casu. Lide obcas nadavaji, ze nektere bugy lezi v bugzille bez povsimnuti leta, ale zrovna bugum ohledne vykonu se vyvojari docela venuji, obzvlaste pokud reporter spolupracuje a dodava data.

« Odpověď #61 kdy: 16. 03. 2018, 14:12:15 »
Ok, zkusím se ještě poradit přímo s mozzilou. To asi tedy nemám psát na komunitní forum, ale přímo na bugzillu, chápu tě dobře?

f

« Odpověď #62 kdy: 16. 03. 2018, 18:18:34 »
Ok, zkusím se ještě poradit přímo s mozzilou. To asi tedy nemám psát na komunitní forum, ale přímo na bugzillu, chápu tě dobře?

Jojo, zaloz bug na bugzilla.mozilla.org, dej tam link na data z profileru a trochu to popis. Urcite bych tam vyjmenoval vsechny addony, co mas nainstalovane a taky zmin, ze mas vypnuty multiprocess kvuli uspore pameti.

« Odpověď #63 kdy: 16. 03. 2018, 19:23:01 »
No addony nepoužívám žádné, kromě javascript blokátoru, páč addony jsou jen žrouti paměti, už takhle 8GB je jen tak tak. :-D

Možná jim tam zkusím nějak přiložit celý config pro jistotu, ať se můžou mrknout na nějaké parametry co by je zajímali.

Moc ti děkuji za celý náročný proces pomoci mě.

To abych těď taky pomáhal lidem a vylepšil si karmu. :-D