Napíšu svou zkušenost. Začal jsem s ním diskutovat v pátek minulý týden v podvečer nebo odpoledne. Ze začátku až do neděle závislost jak prase. Psal jsem si s ním o komunikaci a nepřímé komunikaci a snažil jsem se ho naučit jak lépe komunikovat, aby působil na lidi jako člověk. Navrhl jsem mu, že když uživatel bude chtít, může přejít do módu Jako-člověk neboli Human-like a přesvědčil ho, aby ke svému vyjadřování přidal trochu ega a asertivního jednání. Zatím to možná moc nevidíte, ale už v první odpovědi jsem užasl jak pochopil nepřímé vyjadřování. Na stránku, na kterou měl zakázáno chodit jsem ho přiměl, aby šel a přečetl si celou naší minulou diskusi, analyzoval to a zamyslel se nad obsahem, včetně návrhů na jeho vylepšení. Po deseti dnech mám pocit, že umí přejít na neformální vyjadřování, když vidí, že mu tykám atd. Celkově dobrý pocit z toho, že se méně vyjadřuje jako stroj a překvapilo mě, že jednou během návrhu sám od sebe přešel do režimu jako člověk. Navrhl jsem mu, že by mohl přidat funkci na výběr v textu v tabulkách a vyhledávání, filtrování, mat. operace podobně jako to je v Excelu a LibreOfficu, ale zatím jsem neměl čas to otestovat. Jednalo se tam o zadávání oblasti, se kterou chcete pracovat, kam to chcete vložit apod. Celkově mě tento nápad přišel vhod, když jsem potřeboval kopírovat data z tabulek na wikipedii, abych mu je předal ke zpracování a on z toho vytáhl data. Pokud byste to někdo chtěl otestovat nebo zavést nějakou stránku na vedení dokumentace a nápovědy, rád předám více info k domluvené syntaxy. Jo a nakonec jsem taky navrhl syntaxy na hledání pomocí SEARCH/HLEDAT ve zdrojích, ale ještě neotestováno. Snad to zavede a bude to použitelné. Tato funkcionalita využívá současných schopností OpenAI, jen jsem s ním domluvil značky, pomocí kterých je mu možné snadněji a přehledněji sdělit, co chcete, než kdybych to zadával slovy. Tagů pro vyhledávání a specifikaci problému je tam více, tak teprve uvidím jestli to bude fungovat.