Ja mu to reknu, ale asi nedokaze ovlivnit, co se bude likvidovat. A jestli tohle nezmizi, budu je od nej muset koupit a rozdat, jinak to budu mit na stole :-D
AD SPOTREBA:
Ta vazne neni spatna, da se to nechat zapnute, protoze to moc nezere, nic se v tom netoci a je to tiche.
Jasne, proste jen kdyby ;-) ja tu 1x T630 mam v pouzivani, tak abych mel zalozni, kdyz uz sem do toho koupil 2x1TB NVMe SATA ktere bych jinam nedal kdyz v podstate vse s M.2 co mam umi i NVMe a zaroven ma jen 1 slot, teda az na Lenovo TIny M90qGen 3, to ma 2x M.2 NVMe, ale tam mam pro zmenu 2x 4TB NVMe
Ta spotreba je vyborna, u T630 je teda trosku vetsi, ale ten HomeAssistantOS tam mam v QEMU, pak ty 2x 4TB, 2x 16GB DDR4... i kdyz ted koukam ze to momentalne zere 9W :-D s tim ze z HAOS logu pro zasuvku v ktere je T630 vidim ze 9W je skoro porad, jen to parkrat za den na chvilicku skoci na 12-14W...
Jeste k tomu "jeslti to nezmizi": jak sem ti psal v puvodnim vlaknu., tech 10x T520 co se prodalo za par dni bylo
tady, jenze tam nebylo "vynucene" osobni predani, mozna pokud znamej netusi, zajemce mu muze pripravit/zaplatit Zasilkovnu, on jen to hodi do krabice (v tom ma problem?), nic na ni nepise, nic nevyplnuje, nikde neceka, jen to hodi do nejakeho kramu v jeho okoli co prijima Zasilkovnu, cekam ze to bude v Praze tak 10 kramu v okruhy 1km od nej ;-)
EDIT: mozna bys pro pripadne zajemce o tu T620 mohl upresnit, zda je k tomu napajeci adapter ;-)