Já bych určitě neměl odvahu dát do smlouvy s OSVČ výpovědní lhůtu. Takto do očí bíjící švarc už je snad záměrná provokace úřadů.
To je divny, mam vypovedni lhuty ve smlouvach s naprosto kazdym obchodnim partnerem ... je to totiz zcela standardni soucast zcela jakykoli smlouvy. Naopak je nesmysl ji uvadet do smlouvy se zamestnancem, protoze tam staci odvolavka na zakon.
Vazne bych nechtel, aby mi ISP zavolal, ze mi rusi internet, protoze se mu uz nechce mi ho dodavat .... takze ma ve smlouve mesic. Stejne tak by leckomu fakt hodne nelibilo, kdyby mu dodavatel ERPcka rek, ze zejtra konci ... takze ma ve smlouve trebas rok vcetne pomerne razantnich smluvnich pokut.
Pricemz podotykam, ze smluvni pokuty se stanovuji predevsim proto, ze jsou jednoduse vymahatelne, ale nijak to neovlivnuje zodpovednost za zpusobene skody, v pripade nedodrzeni smlouvy. Ty lze vymahat vzdy, jen je nekdy slozite jejich dokladani.
I zamestnanec odpovida za skody, byt omezene do aktualne tusim 4,5 platu. A neomluvena absence (v pripade toho zamestnance) zpusobuje skody zcela jiste take.