Neviem co sa neustale natahujete ze nechcete mat nejaku appku v telefone aby ste si vyzdvihli balik. Nechcete? Ok, je zopar rieseni:
-nechat si to poslat inou sluzbou ktora nevyzaduje aplikaciu na otvorenie boxu, napr kuriera ktory vam to donesie az pred dom,
-appku mat len na chvilu kym otvorite schranku, potom si ju vymazat,
-zajst si osobne vyzdvihnut balik k jeho momentalnemu vlastnikovy.
Ak v roku 2023 chcete stale mat tlacitkovy telefon, nech sa paci, prichadza to ale s urcitymi obmedzeniami, a bud ich akceptujete, alebo akceptujete potrebu smart phonu.
Niektory z vas mi tu pridete ze ste presne ten typ ludi ktori by najradsej zakazali internet, pretoze sa potom prestanu citat knihy.
Alebo iny priklad, zakazali by ste motory, pretoze potom kto bude chovat kone, ked ich nebude treba, lebo ich robotu nahradia stroje.
PS: nejake riesenia na styl ze odosielatel to akoze posle sebe aby ho potom otravovali ze uz su pred boxom nech si ho necha otvorit ma dva problemy, odosielatel musi byt dostupny kedy si prijmatel uzmysli, plus mu musi dat odosielatel svoje telefonne cislo -> ludia ktori sami maju problem vlastnit smart phone lebo bububu, vsetko je to derave a vsetky trojpismenkove agentury za nimi neustale sliedia a kazdy ich chce hacknut (a pod sprostosti, btw to je psychicka porucha), ale pritom na druhu stranu by im niekto mal len tak z pleziru dat svoje tel. cislo, hmm, na to by som sa im akurat tak v..sral. Cize to nie je riesenie.