Váš příspěvek byl vyhodnocen jak spam

Pavel 'TIGER' Růžička

Re:Váš příspěvek byl vyhodnocen jak spam
« Odpověď #30 kdy: 24. 02. 2012, 23:04:15 »
No já abych si pomalu ukládal napsané příspěvky před odesláním do paměti, alespoň přes CTRL+C, ale mysli na to pořád ...  :-\

« Odpověď #31 kdy: 24. 02. 2012, 23:12:52 »
Uklidním tě, podobné věci občas ty servery dělají i nám. Třeba když potřebuješ odeslat článek, tak se někdy stane, že přesně ve správnou chvíli to začne stávkovat a máš smůlu. Zrovna předevčírem jeden kolega (z jiného serveru) řval, že nedokázal vydat exkluzivní zprávu, protože to prostě nefungovalo. Takže v tom nejste sami.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #32 kdy: 24. 02. 2012, 23:13:55 »
Takže znova ... označit spam by mohli jen přihlášení uživatelé s nějakým procentem důveryhodnosti ... uživatel se přihlásí, systém to zaznamená, uživatel navštíví vlákno, systém to zaznamená, uživatel klikne na tlačítko SPAM (nejlépe rudé barvy) systém to zaznamená. Pokud počet kliknutí přihlášených uživatelů v daném vlákně bude přes 50% je to spam a jde do spamu, zároveň by se spamy mohli někde na stránce skrýt pod tlačítko a tito přihlášení uživatelé s patřičním hodnocením by mohli kliknout i na není spam, pokud by se tato zpráva dostala pod 50% označení spamu, mohla by se opět zobrazit. Dále pokud by některý další příspěvek dejme tomu obsahoval alespoň 35% slov zprávy vyhodnocené jako spam, tak by se automaticky zahodil, vytáhnout by ho opět mohli jen ověření uživatelé. Prostě něco jako je filtr spamu v thunderbirdu, ten mi funguje velmi spolehlivě. Pochopitelně občas by to celé překontroloval nějaký Big Boss, třeba Ty.  ;D

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #33 kdy: 24. 02. 2012, 23:17:12 »
Ale víš, jak by to mělo být ... interně, ať si to blbne jak chce, ale návštěvník by měl mít chyby minimalizované. Teď nevím, jestli to mohu napsat, kdyžtak to smaž, ale dokud roota nesežralo iinfo, tak pracoval spolehlivěji.

#

« Odpověď #34 kdy: 25. 02. 2012, 00:17:05 »
je zvlastni, ze treba u me, kterej prispiva do diskuzi pod clanky ~ 5 x mesicne spam filtr zahlasi asi tak 2x z toho nakej problem; ono to fakt dost vadi, kdyz clovek nevi kde hledat proc ... co tak aspon nakej kontext, samozrejme v cestine, treba - "na patym radku, zkus kemo zkrouhnout tretiho wordaka" tomu zadnej ind ani bot nikdy neporozumi, ale treba je to kokotina a ten system uz spasil vesmir a vsechno kolem :) ... a pokud se mylim budu jen rad

ps - a zas ten debilni problem ve foru, ze se zmenily kontrolni otazky kua, to fakt nejste schopni spravit dopr grrrrrrrrrr

« Odpověď #35 kdy: 25. 02. 2012, 14:02:41 »
je zvlastni, ze treba u me, kterej prispiva do diskuzi pod clanky ~ 5 x mesicne spam filtr zahlasi asi tak 2x z toho nakej problem; ono to fakt dost vadi, kdyz clovek nevi kde hledat proc ... co tak aspon nakej kontext, samozrejme v cestine, treba - "na patym radku, zkus kemo zkrouhnout tretiho wordaka" tomu zadnej ind ani bot nikdy neporozumi, ...
Jsem za, alespoň něco takového.

Citace
... ale treba je to kokotina a ten system uz spasil vesmir a vsechno kolem :) ... a pokud se mylim budu jen rad ...
;D ;D ;D

branchman2

« Odpověď #36 kdy: 25. 02. 2012, 15:53:54 »
Najviac prechadzajuceho spamu vidim od prihlasenych uzivatelov. Nebolo by najjednoduchsie blokovat ich registraciu otazkami, ako su tu? Nemyslim presne tie iste, lebo niektore z tychto tu sa daju najst aj na Googli, co zvladne kazdy lepsi bot.

« Odpověď #37 kdy: 29. 02. 2012, 16:31:55 »

Lol Phirae

« Odpověď #38 kdy: 29. 02. 2012, 16:39:37 »
http://forum.root.cz/index.php?topic=3899.0

Nechápu ...

Nejsou zdroje, studentíci už bukvy neovládají, takže nelze přidat to spam filtru.  ;D

« Odpověď #39 kdy: 29. 02. 2012, 17:19:21 »
Už je to smazáno a IP adresa má ban.

Už jsem to tu psal: fórum je jiné řešení (SMF) a v něm ten slovní filtr není.

« Odpověď #40 kdy: 29. 02. 2012, 21:30:21 »
Teď nevím, jestli to mohu napsat, kdyžtak to smaž, ale dokud roota nesežralo iinfo, tak pracoval spolehlivěji.

To je celkem obecně známá pravda, to je IMHO zbytečné mazat. Kvalita Roota byla celkově tak nějak vyšší před iinfem, což je zřejmé asi každému, kdo ho z té doby pamatuje...
I'm a salamander!

« Odpověď #41 kdy: 01. 03. 2012, 11:41:27 »
Už jsem to tu psal: fórum je jiné řešení (SMF) a v něm ten slovní filtr není.
Ajo.
Snad si to zapamatuju ...

« Odpověď #42 kdy: 09. 05. 2012, 12:05:40 »
Právě mne to zase vyhodilo do háje při pokusu o odeslání reakce k jedné zprávičče http://www.root.cz/zpravicky/google-je-vinen-porusil-prava-k-java-api/417361/ .
Přestože jsem se přihlásil.

Opravdu by nešlo udělat něco podobného, jako je třeba na tom pastebin? Je-li vkládaný příspěvek vyhodnocen jako možný spam, objeví se opět captcha.

Opravdu by to nešlo alepoň pro ty, co se přihlásili?

branchman2

« Odpověď #43 kdy: 14. 05. 2012, 16:05:31 »
Právě mne to zase vyhodilo do háje při pokusu o odeslání reakce k jedné zprávičče http://www.root.cz/zpravicky/google-je-vinen-porusil-prava-k-java-api/417361/ .
Přestože jsem se přihlásil.

Opravdu by nešlo udělat něco podobného, jako je třeba na tom pastebin? Je-li vkládaný příspěvek vyhodnocen jako možný spam, objeví se opět captcha.

Opravdu by to nešlo alepoň pro ty, co se přihlásili?
Ja som za - spolu s prisnejsou detekciou by to pomohlo proti spambotom a zaroven by prisnejsia detekcia az tak nevadila pri ludoch.

Lol Phirae

« Odpověď #44 kdy: 31. 05. 2012, 11:43:59 »
Dnes mě opět tento "antispam" vytočil k nepříčetnosti. Pastnout sem jakoukoliv citaci anglického článku je prakticky nemožné. Víte, co kdybyste si zkusili otevřít třeba 100 článků z běžných anglických IT webů a pastnout jejich obsah přes ten váš antispam? Možná byste konečně pochopili, že to je naprosto, ale naprosto špatně.  >:(