Mohu se jen zeptat, za kolik se kniha o tech sitich prodavala? Taky bych si ji rad koupil, ale davat za ni 2500,- kc se mi nechce😒
Cena 1565kč včetně poštovného.
Je zajímavé, jak je vždycky dlouho tiše po pěšině a pak se v jeden okamžik konkrétní nesehnatelná kniha objeví na X platformách - a není to od stejného člověka.
Tenhle pán, od kterého knihu kupuji, už ji na bazoši jednou prodával za 300, poznal jsem to podle emailu. Psal jsem tady tenkrát, že jsem se ho snažil ještě přesvědčit, ať mi to prodá za 600 (prodal ji někomu 30 minut přede mnou), že je to fér, když jsem ten inzerát taky stihl, že uděláme takovou aukci. Vůbec mi ale nereagoval.
Proklepl jsme si ho jako každého, přece jenom chci minimalizovat scammnutí a je to nějaký zkušený síťař (podle linkedin), takže asi nemá problém tu knihu sehnat. Taky mě ale napadá, že si to prostě rozmyslel, počkal a dal ji tam znovu za víc. Ono dát něco na bazoš, počkat na reakce a když se někdo ozve, tak napsat, že už je to prodaný a za týden to tam dát za víc, to je docela dobrá taktika, jak z toho vymáčknout maximum.
No ale proč jsem psal, že se knihy z ničeho nic objeví. Dneska se objevila na trhuknih dokonce za 2999!!!! Musím ale říct, že vypadá fakt krásně. Jestli ta, co mi přijde, bude nějak poškozená, byť by neměla být, tak budu mít hodně těžký uvažování, jestli ji neprodat a nevzít tu z trhknih.
EDIT: Jo tak pozor, ta kniha na trhuknih je nějaká politá, to jsem si nevšiml, když jsem na to koukal dopoledne na telefonu. Tak se zbláznili za 3k.