Ahoj,
zdravím všechny. Potřebuju poradit. Zabývám se výtvarným uměním a chci ho využít profesionálně třeba u výroby animovaných filmů a filmových efektů a používat k tomu všechny možné vyspělé technologie. Brzy bych chtěl dělat v hollywoodu a kreslit na počítači všechny ty neuvěřitelné věci.
Zde jsou nějaké ukázky mých prací. Na prvním obrázku vidíte, jak si děti hrají v přírodě, je tam nádherné sluníčko a řeka s jezerem. Sluníčko jsem zvolil modré, neboť je to velmi originální. Pravda, pejsek a rybička se mi moc nepovedly, ale na tom ještě zapracuju. Je tam i vzácný strom, 500 let starý.
Na druhý obraz jsem obzvlášť pyšný, je to abstraktní malba, která znázorňuje linuxové oddělení v počítačové firmě, kde má spousta nadšenců na starosti kompilaci programů a řešení závislostí. Poškozená sinusoida kreslená červeně vyjadřuje pružnou pracovní dobu, která závisí na čase potřebného ke kompilaci. Možná vás překvapím, že jedničky a nuly zde nejsou obdobou strojového kódu, nýbrž ukazují na únavu z přepracování a zmatený mozek.
Svá výtvarná díla kreslím ve svobodném gimpu.
Otázka je tedy jednoduchá - kde a jak začít uplatňovat své výtvarné umění?