Jak se z toho dá odvodit že očkování nefunguje?
Napriklad tak, ze okckovani sa nemali vobec nakazit. Ze ockovani to nemali vobec sirit. [...] Ale kazdopadne ockovanie nefunguje podla povodnych parametrov, ktore boli slubovane.
To mohl tvrdit jen někdo kdo se extrémně mýlí. Už to, že žádné jiné očkování, lék, přístroj atd. nemají 100% účinnost by ho mohlo trknout. Dokonce se to i před pandemií opakovaně diskutovalo v médiích (o tom, že když matka zakáže očkování svého dítěte, tak to dítě potom může nakazit i ostatní očkované) nebo je to běžná znalost (například očkování proti chřipce se dělá většinou každý rok znovu a ne vždy ochrání). To, že imunita „zapomíná“ a patogeny mutují je taky běžná znalost (pravidelně se to řeší třeba u bakterií vs. antibiotik) Jak se dalo dojít k závěru, že očkování na covid bude nějaký zázrak úplně se vymykající uvedenému?
Na Alfu ta účinnost byla myslím 93%, na Deltu 80-85%, na Omikron ještě není dost dat. Ale přijde mi že tahle čísla šla úplně v pohodě očekávat, naopak je docela zázrak, že to funguje i na Deltu+ „tak dobře“.
Tak preco si vsetci ludia myslia, ze ten parameter o ktory im ide najviac (aby nezdechli) funguje vyborne. To mi je zahada.
Covid také nesplňuje parametry slibované mnohými „odborníky“ (že lidé umírají s covidem a ne na covid, že by stejně do pár měsíců/let umřeli, že druhá vlna nebude a do vánoc zmizí, že PCR testy mají spoustu false positives…), přesto o něm píšeš, že je v pohodě.
Mozno by nebola vobec delta, omnikron (kedze mutacie podla vsetkeho vznikaju v ockovanych)
Aha, takže to je next level, ty nejsi proti povinnému očkování (což je postoj pro mě sice úplně mimo, ale alespoň pochopitelný), ty jsi pro zákaz očkování na celém světě?!
A vcerajsie data naznacuju, ze kto je ockovani 2x ma 2x vacsiue sancu chytit omnikrona ako neockovani (podla niektorych to tak je, podla inych nie - to je to co som vravel, plno dat, neuplnych, tazko vysvetlitelnych).
To by mě moc nepřekvapilo. Například do toho vstupuje bias v tom, že neočkovaní teď nesmějí cestovat, chodit do hospod, atd., zatímco očkovaní tohle dělat mohou. Já se od té doby chovám rizikověji. A za druhé, nakažení je přece správná věc, a to jak z pohledu antivaxerů-promořovačů (z definice), tak z pohledu mnoha pro-vaxerů (cílem je, aby covid „zlidověl“ a byla z toho další „rýma“, kterou občas chytí každý a tím si updatuje imunitu na celé aktuální varianty místo jednoho spike proteinu z očkování, jde hlavně o to, aby lidi neměli těžké průběhy), co nás zajímá je sledovat hospitalizované a mrtvé.