Notebook na vysokou

nobody(ten pravej)

Re:Notebook na vysokou
« Odpověď #90 kdy: 02. 08. 2016, 13:11:32 »
kdr: ten petilety stroj odpovida kvalitou novemu za ~35-50 tisic.. jde o profesionalne repasovany a vycisteny, je na to zaruka 2roky, kdyz to klekne prodejce ma (nebo zaridi) nahradni dily... takze zkus se vyjadrovat k vecem kterym rozumis a nebo nedelat z lidi blbce ;)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #91 kdy: 02. 08. 2016, 14:10:54 »
Nehlede na to, ze za ty ceny, za ktere to prodavaji, se take rovnou da koupit novy stroj. Za cenu noveho krapu se da koupit nekolik starych, jeste solidnich stroju.

Kit

« Odpověď #92 kdy: 02. 08. 2016, 14:35:41 »
Na těch repasech mi asi nejvíc vadí slabá výdrž na baterky. Obvykle 2-3 hodiny a dost. Někdy ani to ne.

Sten

« Odpověď #93 kdy: 02. 08. 2016, 14:43:02 »
Na těch repasech mi asi nejvíc vadí slabá výdrž na baterky. Obvykle 2-3 hodiny a dost. Někdy ani to ne.

Stačí koupit nová baterie, ne?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #94 kdy: 02. 08. 2016, 14:45:16 »
@Kit: Tak na ebay se daji koupit baterky na T4xx jiz okolo 20€. Nejsou to sice originaly, ale pri trose stesti nebudou explodovat casteji, nez ty origialni. Originaly jsou okolo 100€. Pri tom, jake dnes vyrabeji za tech 25 litru sunky, by e to porad asi vyplatilo.

Kit

« Odpověď #95 kdy: 02. 08. 2016, 15:06:22 »

Stačí koupit nová baterie, ne?

Ani nová nevydrží déle. Ta baterka by prostě musela být větší, aby vydržela aspoň 8 hodin provozu.

« Odpověď #96 kdy: 02. 08. 2016, 15:14:44 »
No tohle je jeden z rozdilu mezi Sandy a dnesnimi Core. Dalsi bod proti recyklaci je, ze stare thinkpady maji sice slusne klavesnice, ale nehorazne hnusne displaye (nove thinkpady maji slusne klavesnice a povetsinou hnusne displaye).

Sten

« Odpověď #97 kdy: 02. 08. 2016, 15:36:42 »
Ani nová nevydrží déle. Ta baterka by prostě musela být větší, aby vydržela aspoň 8 hodin provozu.

Repasovaný T420 s novou 9-článkovou baterii vydrží reálně 8 až 10 hodin (dle výrobce 15).

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #98 kdy: 02. 08. 2016, 15:42:11 »
Dalsi bod proti recyklaci je, ze stare thinkpady maji sice slusne klavesnice, ale nehorazne hnusne displaye (nove thinkpady maji slusne klavesnice a povetsinou hnusne displaye).

Aha, to je pokrok. Z nehorazne hnusnych displayu za ty prachy clovek upgraduje na hnusne displaye. Tak to se vyplati.

« Odpověď #99 kdy: 02. 08. 2016, 15:43:33 »
Dalsi bod proti recyklaci je, ze stare thinkpady maji sice slusne klavesnice, ale nehorazne hnusne displaye (nove thinkpady maji slusne klavesnice a povetsinou hnusne displaye).

Aha, to je pokrok. Z nehorazne hnusnych displayu za ty prachy clovek upgraduje na hnusne displaye. Tak to se vyplati.

Stezuj si u Lenova. Ted uz postupne davaji i rozumnejsi veci... ale nejak jim nedoslo, kde je konkurence.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #100 kdy: 02. 08. 2016, 16:02:17 »
Stezuj si u Lenova. Ted uz postupne davaji i rozumnejsi veci... ale nejak jim nedoslo, kde je konkurence.

Tak jak obcas nekde ve vyloze vidim tu konkurenci, tak si rikam, ze kdyby to nebylo tak drahe a kdybych potreboval sikovne zrcadlo s nastavitelnou polohou, tak vim, kam zajit. Jen porad nechapu, proc tam rovnou nedaji kus postribreneho skla, jako delali uz pred stoletimi v Benatkach. Bylo by to jednodussi, spolehlivejsi a levnejsi.

« Odpověď #101 kdy: 02. 08. 2016, 16:17:28 »

Tak jak obcas nekde ve vyloze vidim tu konkurenci, tak si rikam, ze kdyby to nebylo tak drahe a kdybych potreboval sikovne zrcadlo s nastavitelnou polohou, tak vim, kam zajit. Jen porad nechapu, proc tam rovnou nedaji kus postribreneho skla, jako delali uz pred stoletimi v Benatkach. Bylo by to jednodussi, spolehlivejsi a levnejsi.

Protoze na tebe vsichni kaslou a prodavaji to, co lide kupuji?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #102 kdy: 02. 08. 2016, 16:27:39 »
Protoze na tebe vsichni kaslou a prodavaji to, co lide kupuji?

Lidi kupuji, co je v nabidce, To, ze na takovem displayi uvidi hovno a pokazde stravi pul hodiny hledanim mista a pozice, kde nemaji display plny odrazu, jim dojde az doma, krome toho vetsinou neznaji lepsi. A vyrobci nejspise nabizeji to, co se jim lepe dela, ne to, co je lepsi. Jak uz se tu objevilo v jine diskusi, udelat display s dnesnim vysokym rozlisenim a zaroven matny je tezsi, nez udelat sestakove zrcadlo, ktere kolikrat ma navic divnou barvu - namisto cerne je napriklad vojensky zelene. Mozna nekde byl vyprodej barvy na tanky nebo co.

« Odpověď #103 kdy: 02. 08. 2016, 18:02:40 »
Tak s Thinkpady a klavesnici mi radsi nic nerikejte, T540p je ma absolutne domrsenou. Rozlozeni ve stylu, co se da zkurvit, zkurvime.

Youda

« Odpověď #104 kdy: 03. 08. 2016, 03:50:35 »
Na vysokou pouzij normalni kulovnici, v nouzi brokovnici s brenekem. Notebookem jelena neutluces