Nechtěl jsem reagovat na každý příspevěk, počkal jsem, zda nebude něco "vyčuhovat", 😉. Takže děkuji všem, co se pokusili pomoci a jen pár mých reakcí:
* Speciálně bych chtěl poděkovat všem, co si dali tu práci a testovali to na fresh systému (a běželo jim to). Nicméně, problém nebyl v tom, že by to nenaběhlo, ale v tom, że přehrávání se normálně spustilo, x minut to jelo a pak konec a objevila ta chybová hláška. Zkoušeli to nějakou "statisticky" významnou dobu?
* DRM bylo samozřejme zapnuté.
* Nemrzí mne, že jsem známému neřekl, aby to zkusil na dalších prohlížečích - Chrome, Chromium, Opera, Vivaldi, Brave, .... (ehm, kde ten seznam končí?)
* Provider Vodafone (původní UPC).
* Podle aktuální legislativy se samozřejmě odhlásit z povinnosti platit tv poplatek dá.
V každém případě ale pointa mého příspěvku nebyla v tom, že to přestalo fungovat (nakonec to nějak rozchodil), ale že se i v roce 2023 najde instituce, která prohlásí, že linux nepodporuje. Natož pak taková, jako je Česká televize.
Obzvláště po té, co se tak těžce vybojovalo, aby třeba "jediný správný formát" nebyl jen ten od Microsoftu...