Zase nic o karmě a navíc ten příběh špatně interpretuješ, snažíš se ho znásilnit pro své vidění světa. Tu ženu uzdravil dotek roucha, jednoznačně se to píše, to roucho bylo kouzelné.
Nestacilo se pouze dotknout "kouzelneho roucha" (
), musela tam byt pritomna vira. Jak je v pribehu psano: "Šel tedy za ním a davy ho tiskly ze všech stran.", avsak presto ona jedina byla pozehnana, kdyby se stacilo jen dotknout, bylo by tam takovych vice.
Take to roucho samo o sobe tak dulezite neni, pokud by jej na sobe nemel zrovna Jezis.
„Někdo se mě musel dotknout. Cítil jsem, jak ze mě vyšla moc.“ - Jezis sam rekl ze to vyslo z nej, nerekl ze to vyslo z roucha.
No a na tom pribehu je videt, ze ma neco karmou dane (neustale krvaceni), ale diky tomu, ze uverila se a dostala se do bezprostredni blizkosti Jezise se to zmenilo, presto ze to mela karmou dane, on vzal jeji hrichy na sebe.
Ja nic neznasilnuji, to spise ty tam pridavas kouzelna roucha a podobne. Take tu nevykladam svuj vyklad sveta, protoze ja bych na takove veci nikdy sam neprisel. Vypada to ze mas zajem se jen z principu prit. Uz me to take prestava bavit. Prilezitost se neco dozvedet jsi dostal, nevyuzil, tak ja jdu zase dal.
Haribol