S3 sleep
... a kdybych mohl fakt snít: - periferní porty bez výjimky na externím boardu - poctivý dokovací konektor místo té usb-c bejkárny- hw tlačítka pro hlasitost, mute a mute mikrofonu Zase to skončí u "dejte mi do thinkpadu T43 moderní desku, highres displej a na nic víc nešahejte, stejně to zmrvíte" :-D
Citace: nocturne.op.15 29. 04. 2026, 11:35:05... a kdybych mohl fakt snít: - periferní porty bez výjimky na externím boardu - poctivý dokovací konektor místo té usb-c bejkárny- hw tlačítka pro hlasitost, mute a mute mikrofonu Zase to skončí u "dejte mi do thinkpadu T43 moderní desku, highres displej a na nic víc nešahejte, stejně to zmrvíte" :-DTesat do kamene.
to vypada, ze framework ma i ten hw switch na mikrofon?Citace: uwe.filter 29. 04. 2026, 17:21:58Citace: nocturne.op.15 29. 04. 2026, 11:35:05... a kdybych mohl fakt snít: - periferní porty bez výjimky na externím boardu - poctivý dokovací konektor místo té usb-c bejkárny- hw tlačítka pro hlasitost, mute a mute mikrofonu Zase to skončí u "dejte mi do thinkpadu T43 moderní desku, highres displej a na nic víc nešahejte, stejně to zmrvíte" :-DTesat do kamene.