Javascript (jquery)

Javascript (jquery)
« kdy: 11. 10. 2012, 00:59:16 »
Shanim cloveka ted na programovani a upravu customizovanych reklam, zpozdene popundery a podobne veci pro rodinu dost velkych mezinarodnich webu. V pripade spokojenosti klidne i dlouhodoba spoluprace klidne 24hod/denne. Prace je dost. Problem jsou lidi.

Pokud jste podelani z grey/black zony, vyzadujete nejake papiry, stravenky, auto, mobil, kancelar, prestiz apod. tak se prosim neozyvejte. Prace to je placena dobre, kdyz budete makat, ale projekt je to narocnej a k tomu, abyste byli dobri vyzaduju jeste vic nez technicky znalosti odvahu, protoze spousta veci je improvizace a tu podelanej clovek, co si vydelava na byt, auto a kozy svy pritelkyne proste nezvladne. Chci od vas proste premysleni o problemu a diskuzi, kazda prkotina je dost draha.

Rad bych cloveka, co si o mistnim Leninovi nemysli, ze je blazen.

pecko

• 105
    • Zobrazit profil
Re:Javascript (jquery)
« Odpověď #1 kdy: 11. 10. 2012, 07:32:42 »
vskutku motivacna ponuka:) no tak daj viac info, ty frajer! :)

« Odpověď #2 kdy: 11. 10. 2012, 15:39:03 »
polehcujici okolnosti:
- nikdy pro nikoho nepracoval, zvlast ne pro korporace
- uzivani psychedelik
- verici clovek

Staci frajere?

pecko

• 105
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 11. 10. 2012, 15:47:26 »
nestaci, frajere:) ja som myslel viac info o praci, nie tvoj psychologicky profil:) ale ked uz to spominas, preco je dolezite, aby ten clovek nikdy nepracoval a preco zlast pre korporacie, preco je dolezite, aby uzival psychedelika a preco ma byt veriaci? to su nejake specialne danosti programatorske, bez ktorych to neni ono? ;)

« Odpověď #4 kdy: 11. 10. 2012, 18:12:41 »
pretoze hlada nejakeho studenta co by si zarobil nejake drobne na travu, ako napisal cloveka co chce slusne zarobit nechce :D

pecko

• 105
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 12. 10. 2012, 08:09:11 »
podla mna je to takto:

"- nikdy pro nikoho nepracoval, zvlast ne pro korporace": aby nevedel, ako to naozaj chodi
"- uzivani psychedelik": aby mu bolo vsetko jedno
"- verici clovek": ked dostane zaplatene 'Vatikanskou menou'

pan boh zaplat!

:D :D :D