Naco je dobre mat zdrojaky operacneho systemu, ktory pouzivate?
Jelikož s největší pravděpodobností budou v Céčku, tak je stejně budeš překládat překladačem s knihovnama, od kterých zdrojáky nemáš, případně na platformě, od který nemáš kompletní dokumentaci (a i kdybys měl, nemáš kapacitu ani znalosti na jejich dostatečnou revizi). Takže pokud ti jde o systematickou důvěryhodnost, jseš stejně v zadeki a celá tahle šaškárna je, s ohledem na tvoje rádoby chytrý plky, z tvojí strany akorát pozérství.
Protože kdybys to myslel vážně, výzkum by sis stejně udělal sám a nevěřil bys ukecanejm ksichtům na nějakým pofidérním českým rootu.
Protože přesně tohle tady říkáš: "nevěřím výrobcům telefonů, ale věřím partě mě naprosto neznámejch anonymních týpků, a jsem moc línej si o tom něco najít sám, a i když něco najdu, nechápu to. a když mě na nekonzistenci mýho názoru upozorní, vytasím uštěpačný kecy, a jako doklad svojí kompetence a autority jim doporučím, aby si do překladače zadali nick kterej jsem si zvolil".
Kdybych dostal korunu za každý takovýhle pako, který jsem v životě potkal, zbytek světa by neměl vůbec žádný peníze. Byl bych jen já a SElPo.