Jasne, a nikomu o tom nerek, zadnou specifikaci nevydal, a kurvi pritom data uzivatelum. Takze jestli tu nekdo specifikaci nedodrzuje tak predevsim M$. KDE je specifikace, ze minovany bit ma nejaky vyznam, a ze vede k prepisu dat? Chci odkaz. Jinak zalez laskave do ty zadekni diry.
MS má novou verzi specifikace, a té se samozřejmě drží. A nemusí ji k tomu uveřejňovat, protože kdo se chová v souladu s předchozí specifikací, tak nemá žádný problém. ME je na rozdíl od Sound Data je autorem FAT32, takže může ve FAT32 provádět změny.
Sound Data má taky novou verzi své specifikaci a té se samozřejmě drží. A nemusí ji k tomu uveřejňovat, protože se chová v souladu s předchozí specifikací, tak nemá žádný problém. Sound Data je autorem své specifikace (v dějinách FAT věc běžná), takže může ve FAT32 provádět změny.
Proč MS může a nikdo jiný ne, je mi záhadou. O žádné zákonné normě, které by tohle právo MS dávala a ostatním ho brala nevím. Obojí se mi zdá čuňárna, ale jediný MS díky tomu žere uživatelům data. Sound Data uživatelům nežere data. Nevím proč by měl být problém Sound Data, že MS někomu sežere data .
Vy jste taky cislo. Fakt. Takze SD si zmeni specifikaci, kterou nevlastni a oznacuje ji stejne jako originalni? Zaloba na SD pro ztratu dat by byla vyhrana predem.
Ano, MS může víc než ostatní, protože MS a dokonce může sežrat uživateli data a je to vina někoho jiného
. Neboli když to dělá MS, je to v pořádku, když to dělá někdo jiný, je to špatně
a když někomu MS na základě toho sežere data, tak za to může někdo jiný
.
MS prostě dostal okusit vlastní medicíny a pohořel, protože se ukázalo, jací to jsou ohledně programování lempli nebo arogantní hovádka.
Pro mě je důležité to, že Sound Data změnili specifikaci (= použili reserved bity, asi to dle specifikace pochopili tak, že je můžou použít, stejně jako to udělal MS a taky je použil) a jejich implementace nikomu data nežere, MS implementace data žere. Protože jediný MS má tu drzost hrabat do uživatelova SOUBORU jen z toho důvodu, že jen na konkrétním FS nastavený nějaký bit. Hnus velebnosti.
A pokud říkáte, že Sound Data změnit specifikaci nemůže bez změny verze či bez vydání specifikace (neříkáte proč, nenapadá mě jediná věc, která by mu v tom bránila, kromě toho, že to je podle mě čuňárna), tak nechápu, proč ji může měnit MS a nemusí novou specifikaci vydávat. Nikde v původní specifikaci není, že si MS může měnit specifikaci jak chce a že není zaručeno, že od některé verze Windows, se ke stávajícím FS bude MS chovat tak, jako by to byl FS jiné verze a jiné specifikace (která očividně ani neexistuje)
. A už vůbec není ve specifikaci uvedeno, že si na základě jakýchkoli změn dovolí hrabat do dat uživatele a měnit je. Obsah vlastních dat totiž vůbec se změnou FS nesouvisí. Nevím která specifikace FAT32 říká, že když je nastavený nějaký bit, že natvrdo budou změna data, ať už je v těch datech cokoli.