Zkušenosti s Tarifix, poraďte mobilní tarif

Re:Zkušenosti s Tarifix, poraďte mobilní tarif
« Odpověď #15 kdy: Dnes v 07:38:14 »
Tak tady je kámen úrazu. Nikdy neobvolávat. :-)
Jedině u T-mobile je toto: https://eshop.t-mobile.cz/prejdete a tam člověk dostane 50% slevu z běžných cen na 3 měsíce a pak si to musí tu cenu vyhádat.

Jinak platí vždy zobrazit OKU kód. 

« Odpověď #16 kdy: Dnes v 08:28:55 »
Na ten OKU se ne vždy dá spolehnout, záleží na tom, jakou útratu dotyčný zákazník dělá a jak moc je pro operátora výhodné si ho udržet. Někdy to klapne, ale zažil jsem i případy, kdy se nedělo vůbec nic (naposledy před půl rokem u T-Mobile, který se po zobrazení OKU vůbec neozval a číslo je tedy už přeneseno k Tescomobile).

« Odpověď #17 kdy: Dnes v 08:46:13 »
Takže moje otázka zní: Jsou tarifix podvodníci, můžu jim věřit? Máte někdo s nimi nějaké zkušenosti? Podělte se o ně prosím.

Samozřejmě nevím, nicméně jako podvodníci vypadají. V sekci kontakt žádné IČ(nelze zkontrolovat v živnostenském ani obchodním rejstříku)  a ani adresa. Osobně bych do toho nešel.

Špatně čteš.
"QUIX Global s.r.o., se sídlem Příčná 1892/4, 110 00 Praha 1, IČO: 22466444, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 416432."
Ne že by to něco znamenalo, na web kdokoli napíše libovolné IČ a řídit se tím není úplně nejlepší nápad.

Tak ještě jednou a pomaleji "V sekci kontakt". Nemluvil jsem o sekci reklamacích.