už několikátá diskuze, ve které kritizuješ async/await. Zkus to nějaký čas používat a až potom hodnotit. Zrovna v Javascriptu to podle mě funguje docela dobře.
1. To neni odpoved na zadnou z polozenych otazek. Ok, beru to tak, ze nemas zajem reagovat na to, co pisu. Cili nemas zajem o diskusi. Beru na vedomi.
2. Kritizuju ten koncept jako takovy, zadna implementace na tom nemuze nic zmenit. To, ze "funguje dobre" snad znamena, ze A) kod neni rozpolcen na "modrou" a "cervenou" cast? B) Ze async se viralne nesiri kodem a ze starsiho kodu se neda pouzit? Ne, neznamena, ze. Protoze to je fundamentalni vlastnost toho konceptu. S JS, Pythonem ani jakymkoli jinym jazykem to nesouvisi.
Kdybys byval byl cetl, co pisu, a reagoval na to, co jsem napsal a ne na to, co jsem nenapsal, melo by ti to byt jasny, protoze jsem to zopakoval nekolikrat, zcela explicitne.
3. Jenom tak z pleziru, vis, co mam ted na druhym monitoru?
@pytest.mark.asyncio
async def test_multiple_gateways(service_config, multiple_gateways_sim,
eso5_test1_mqtt, eos6_os_test1_mqtt,
etm3_test1_mqtt):
[...]
Cili, abych byl opet zcela explicitni: jo, zkusil jsem to. A prave proto me to tak sere.
-----
To je z me strany k tobe vse. Respektuju, ze o diskusi se mnou nemas zajem a taky se o ni nebudu dal pokouset.