Ajťák/admin as a service?

Ajťák/admin as a service?
« kdy: Dnes v 07:38:05 »
Ahoj,
existuje firma nebo jiný způsob, jak získat občasného admina? Pro naší firmu (malá technologická firma v Praze, < 20 lidí u počítače) bychom potřebovali zavést základní příčetnost - oběhnout všechny lidi u počítače ve firmě, sjednotit, vymyslet zálohování počítačů, pomoci se sdíleným úložištěm, převést data z outlookových klientů na počítače na outlook na sharepointu, zamyslet se nad hostováním stránek, kouknout na nastavení sítě, zdokumentovat co je potřeba, asi nastavit nějaký monitoring, a podobně, to alespoň do základu. Většinou Windows, 2x Linux. Je něco takového, popř. dovedete doporučit něco/někoho s kým máte dobré zkušenosti pro takovou situaci? Díky.

Re:Ajťák/admin as a service?
« Odpověď #1 kdy: Dnes v 08:53:05 »
Až je mi líto, že nejsme z Prahy   :) Typický IT outsourcing, přesně tohle pro firmy zajišťujeme. Zajímalo by mě, jak se u vás pohybují ceny, nebo jakou máte představu. Nenabízím, nemá to smysl, je potřeba i nějaká přítomnost. Ale zajímá mě, jestli u nás je to myšlení firem tak zaostalé, jak vypadá.

« Odpověď #2 kdy: Dnes v 11:02:08 »
ja delam vedlejsaky na upwork.com, freelance.cz, freelancer.com, treba tam zkuste zadat praci.

a prispevatel nade mnou to mohl zvednout, jednou za tyden mohl zajet do prahy a udelat to tam :-)

« Odpověď #3 kdy: Dnes v 11:50:57 »
To zas není nereálné, ale je otázka, zda to jednou týdně stačí. My si zakládáme na vysoké dostupnosti a velmi krátkých SLA, ale pokud by na to nebyl požadavek... Navíc mám v Praze pár kamarádů techniků. Domluvit se dá lecos. Takže jestli je zájem?