- prijde mi, ze hledas seniora za cenu nekoho kdo je fakticky nejspis junior.
Ty já myslím, že jsi trochu duševně ohnutý, tím myslím nevyváženost selský rozum / ostatní myšlení.
To tě vůbec nenapadlo, že hledám člověka, který si to bude schopný vygooglovat a podle nějakého howto to dát dohromady?
Tedy že to vlastně není test toho, jestli ty generické třídy umí nebo ne, ale že chci vědět, jestli si o tom dokáže něco přečíst?
Opravdu nemám k dispozici seniora, který bude juniory vodit za ručičku.
Potřebuji člověka, který dostane jednoduché zadání a pokud možno s ním nebude otravovat, protože pokud mu tam něco nebude jasné, dokáže si to vygooglovat?
Nenapdlo co?
A to, že pokud se juniorovi placenému á 120 korun na hodinu bude věnovat senior á 1200 korun na hodinu přesně jednu hodinu, že tím právě zabil jakýkoliv finanční přínos za deset hodin?
Tím neříkám, že odměna 120 kč na hodinu je finální, ale jako 15-ti letému studentovi prostě víc nedám do doby, než se osvědčí.
Ale to ti taky nic neříká viď?
Tím jsem tě nechtěl urazit, inteligentní jsi dost, nicméně selského rozumu máš zdá se méně, než Anča od vedle.
Ta sice není brilantní programátor - což ty tuším jsi, ale dokáže se nad věcmi zamyslet.
A pro mě je důležitá ještě jedna věc, rychlost odvedení úkoly, pokud sem inzerát zadal ve čtvrtek, očekávám "nějaký" výsledek dnes.
I v Java existuje system hook, snadno použitelný je pro exit application.
Takže by mi to nevadilo ani v Java.
Byť jsem myslel C#. To je moje chyba.
Nicméně bych očekával doplňující otázku od autora postu "A v čem to má prosím byt?"