také jsem nějakou dobu hledal nějaký monster multi PD zdroj až jsem prostě koupil malé obvody na PD, všechny strčil na 20v větev (sami si dělají step-down zpravidla na 15v nebo 12v wattů podle zařízení), do cesty jsem jim dal diodu a mosfet na vzdálené vypnutí, k tomu jeden jednočip, který to řídí a měří. Celé jsem to strčil do plechové krabičky a z ní vedou usb-c kabely.
Na vstupu mám limit 5A, běžně to má pro asi 5 zařízení odběr mezi 2 - 3 A. Celkovou účinnost mám kolem 80 % (měřeno mezi vstupem do 20V zdroje a výstupem z jednotlivých PD; něco pak samozřejmě ztratí samotné zařízení).
Nesnaž se to vertikálně škálovat (více konektorů v jednom zařízení), ale jak tady píše i Ondra Celetka, dej si tam více samostatných adaptérů. Ty si klidně můžeš schovata do nějakého úhledného boxu, aby to nevypadalo ošklivě. S jedním multiboxem je problém i provozní, ony se ti ty usb PD při každém připojení/odpojení restartují a protokol se dohaduje znovu, pokud notebooky nemají baterii, mohou se ti vypínat.