Nevzdáváme to - nová burza bitcoinů

gg

Re:Nevzdáváme to - nová burza bitcoinů
« Odpověď #270 kdy: 29. 11. 2013, 14:32:51 »
Tolik urážek a nadávek, lol :) To je fakt vtipný tohle..
Vy snad za to budete nést odpovědnost, že se tak snažíte jim to potopit? Opravdu nechápu zdejší myšlenkové pochody..

DK

« Odpověď #271 kdy: 29. 11. 2013, 14:33:14 »
...

<!-- Stouras se ve zdrojacich? Hledas nejakou zjevnouc chybu nebo hledas kdo za tim stoji? Takhle jednoduche to nebude. PS: Prosim nemusis se pokouset tento stroj hackovat, hostuje jen tuto html stranku a vlastne ani neni nas. Domenu nasmerujeme na nas stroj az to bude aktualni. -->

:D

belzebub

« Odpověď #272 kdy: 29. 11. 2013, 14:36:43 »
Vy snad za to budete nést odpovědnost, že se tak snažíte jim to potopit? Opravdu nechápu zdejší myšlenkové pochody..

Me lidska blbost temer fyzicky boli. Snazil jsem se k tomu pristupovat vecne, neurazet, atd... ale selhal jsem. Jinak bych asi musel rozmlatit klavesnici nebo monitor.

Lol Phirae

« Odpověď #273 kdy: 29. 11. 2013, 14:43:50 »
Snazil jsem se k tomu pristupovat vecne, neurazet, atd... ale selhal jsem. Jinak bych asi musel rozmlatit klavesnici nebo monitor.

Ale, že se člověku uleví, co?  ;D 8) No, ještě že už je pátek odpoledne.

v.sp

« Odpověď #274 kdy: 29. 11. 2013, 14:44:27 »
Já osobně jen nerad čtu, když se mladý nezkušený ucho dostane do průšvihu, jen kvůli své neznalosti a neschopnosti pochopit rizika, se kterými si zahrává. A nepřímo udělá škodu pár desítek milionů a pár let stráví u soudů. Protože bych se vůbec nedivil, kdyby se ti v budoucnu hackerem okradení soudili s provozovatelem burzy, že nebyla dostatečně zabezpečena. Já bych se se svojí bankou v takovém případě soudil.
Tohle prostě není žádná prča. Tady už teče příliš mnoho peněz a je to tedy velmi lákavý cíl.

S.

« Odpověď #275 kdy: 29. 11. 2013, 14:53:18 »
mě bolí ta naivita. zápal předčí zkušenosti.

doufám, že to někdo jednou udělá pořádně. chci někde nakupovat, ale ne u tohohle člověka.

wtf

« Odpověď #276 kdy: 29. 11. 2013, 14:58:45 »
19 stranek...

se divim, ze ty nadavky prisly az ted. Ten clovek byl jasnej uz od jeho druheho prispevku v tomto vlakne.

« Odpověď #277 kdy: 29. 11. 2013, 15:19:41 »
Jelikož jsem znechucen amatérizmem místního joudy (a carlose, který k tomu přišel jak slepý k houslím), spustím v brzké době vlastní
burzu. Tentokráte snad funkční s nějakým bezpečnostním standardem. http://bitx.cz/
Maily nechodí (aspon ne na 10-minute mail). To má být nějakej mail-hunting? :)

Jozef

« Odpověď #278 kdy: 29. 11. 2013, 15:24:49 »
Jelikož jsem znechucen amatérizmem místního joudy (a carlose, který k tomu přišel jak slepý k houslím), spustím v brzké době vlastní
burzu. Tentokráte snad funkční s nějakým bezpečnostním standardem. http://bitx.cz/
Tiez by ma to zaujimalo. Takze mesiac prace , to bude asi tiez bezpecne...
 LOL :D :D :D

« Odpověď #279 kdy: 29. 11. 2013, 15:55:22 »

Tam se někde snad píše, že má hned něco přijít? Až se to hejbne tak pošlu další informace. Ale nějak to tam dopíšu...radši...

Tiez by ma to zaujimalo. Takze mesiac prace , to bude asi tiez bezpecne...

Takže když ty budeš programovat něco rok tak to bude bezpečnější než když to budu dělat měsíc? CRUDy jsou hotový, jestli vyrábíš nějakej portál roky, budiž, já si na tohle korporátní sračičkování nepotrpím. Naučil jsem se za dobu živnostničení prototypovat weby co nejefektivnějš, protože mi nikdo neplatí za čas. Ostatně koncept je postaven tak, že i když někde bude díra tak nikdo o peníze nepřijde - ale to mi věřit můžeš a nemusíš. Napíšu o tom víc časem...proto ty maily

Korektor

« Odpověď #280 kdy: 29. 11. 2013, 16:02:46 »
Belzebube (ne Belzebub), když ho neumíš oslovit, neměl bys ho urážet, působí to potom směšně. Tohle je tak zásadní chyba, až to bolí.

belzebub

« Odpověď #281 kdy: 29. 11. 2013, 16:03:20 »
Takže když ty budeš programovat něco rok tak to bude bezpečnější než když to budu dělat měsíc? CRUDy jsou hotový, jestli vyrábíš nějakej portál roky, budiž, já si na tohle korporátní sračičkování nepotrpím. Naučil jsem se za dobu živnostničení prototypovat weby co nejefektivnějš, protože mi nikdo neplatí za čas. Ostatně koncept je postaven tak, že i když někde bude díra tak nikdo o peníze nepřijde - ale to mi věřit můžeš a nemusíš. Napíšu o tom víc časem...proto ty maily
Ajajaj. Cervena vlajka. Achtung! Achtung! Alarm! Alarm! HhhuuuUUUU! HhhuuuUUUUU!  Podezreni na dalsiho cloveka, co si mysli, ze system pro obchodovani s _PENEZI_ je "web", a schopnost "prototypovat weby co nejefektivnejs" nejak souvisi s kvalitou a bezpecnosti!!

« Odpověď #282 kdy: 29. 11. 2013, 16:03:31 »
Tam se někde snad píše, že má hned něco přijít? Až se to hejbne tak pošlu další informace. Ale nějak to tam dopíšu...radši...
Já jsem to tak pochopil. Napiš tam radši "pokud chcete být informování o dalším dění..."

S.

« Odpověď #283 kdy: 29. 11. 2013, 16:07:07 »
Ajajaj. Cervena vlajka. Achtung! Achtung! Alarm! Alarm! HhhuuuUUUU! HhhuuuUUUUU!  Podezreni na dalsiho cloveka, co si mysli, ze system pro obchodovani s _PENEZI_ je "web", a schopnost "prototypovat weby co nejefektivnejs" nejak souvisi s kvalitou a bezpecnosti!!

Víš jak fungoval bitcash? Neobchodoval s penězi.

« Odpověď #284 kdy: 29. 11. 2013, 16:11:54 »

Bohužel máte mylnou představu o tom co bitcoin burza znamená. Bankovní licence se nerozdávají a webové rozhraní je opravdu ta nejzdlouhavější část.